Ігор Яківяк: “Ми завжди шукаємо якісних гравців, так як плануємо грати у двох турнірах”

Футбол

Тренер аматорської “Говерли” (Париж) Ігор Яківяк прокоментував появу нових гравців у своїй команді.

– Як виникла ідея з трансферами?

– Так як ми хочемо розвиватися, то нам потрібні нові та сильні гравці для конкуренції в команді. Микола Полевий – це креативний гравець, також він універсальний, може зіграти на любій позиції. З приводу Михайла Макогона – це людина, яка у своєму житті пограла за багато команд. А ось Семенчука Максима брали на майбутню перспективу. Це якісний фланговий гравець, який може зіграти як зліва так і справа. Ці гравці хотіли перейти саме в нашу команду, так само і ми хотіли підписати кожного з них. Я думаю, що від переходів виграють всі сторони.

– Які ключові фактори посприяли приєднанню гравців в команду?

– Напевно Микола бачив, що в нас конкурентна команда і все робиться чесно – хто заслужив, той і грає. Михайло – гравець, який додасть впевненості нашим хлопцям та передасть свій досвід гравцям, як в тренувальному процесі, так і в офіційних іграх. Від Максима чекаємо загострення та голів. Хлопець зовсім молодий, але вже зараз видно його відношення до великого спорту.

– На якій позиції ви бачите Миколу на футбольному полі?

– Так як Микола універсальний гравець – це великий плюс для тренера. Будемо використовувати на різних позиціях!

– Чи очікувати нам ще нових трансферів?

Я думаю що так, адже ми відкритий клуб і ми відкриті на трансферному ринку. Ми завжди шукаємо якісних гравців, так як ми плануємо грати у двох різних турнірах.

ФК “Говерла”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *