Артем Михайлюк – арбітр матчу «Нива» – «Прикарпаття»

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 10-го туру чемпіонату країни у VBET UA Першій. Зокрема, поєдинок “Нива” – “Прикарпаття”, що відбудеться найближчої суботи, 29 жовтня, на тернопільському міському стадіоні ім. Романа Шухевича в полі судитиме Артем Михайлюк.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 32-річний рефері з Києва почав обслуговувати з осені 2020-го року. У матчі за участі івано-франківської команди Михайлюк працюватиме вп’яте. У сезоні 2020/21 він отримував призначення на поєдинки “Металіст 1925” – “Прикарпаття” (1:0) і “Прикарпаття” – “Авангард-СК Краматорськ” (3:1). Минулого сезону відсудив гру у Луцьку “Волинь” – “Прикарпаття” (2:1), а майже місяць тому – у шостому турі групи А киянин відпрацював на західноукраїнському дербі у Львові: “Карпати” – “Прикарпаття” (2:1).

У матчі за участі “Ниви” столичний рефері працюватиме втретє. У Другій лізі він обслуговував два виїзні поєдинки тернопільської команди у Калуші: у 2018-му переміг ФК “Калуш” (1:0), а в 2019-му – “Нива” (3:1). У поточному сезоні Артем Михайлюк вже відсудив три матчі у чемпіонаті VBET UA Перша: “Металург” – “ЛНЗ” (2:1), “Полтава” – “Кремінь” (2:0) і “Карпати” – “Прикарпаття” (2:1).

Чемпіонат України. VBET UA Перша. 10 тур
«Нива» (Тернопіль) – «Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ)
29 жовтня 2022 року. Тернопіль, міський стадіон ім. Р.Шухевича – 12:00

Арбітр – Артем Михайлюк (Київ)
Асистенти арбітра – Віктор Аврамчук (Київська обл.), Сергій Соботюк (Житомир)
Четвертий арбітр – Олег Когут (Тернопіль)
Спостерігач арбітражу УАФ – Юрій Скорейко (Чернівці)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *