БІПА – Будівельник, Говерла – Дніпро. LIVE

Баскетбол

У першій грі другого ігрового дня івано-франківського  баблу зійдуться переможці першого дня – київський Будівельник та БІПА-Одеська область.

Столичний клуб в центральному матчі туру переграв Дніпро завдяки сильній останній чверті, а БІПА фактично на старті матчу забезпечила собі перевагу над Говерлою і потім втримала її.

За ростером по першій грі в сезоні фаворитом буде Будівельник, але питання скільки сил збереглось у команди після виснажливої гри з Дніпром.

Суперліга Parimatch. Регулярний чемпіонат

БІПА – Будівельник

26 жовтня. Івано-Франківськ, манеж КФВ

Початок матчу — 16:00

У другому матчі дня Говерла прийматиме Дніпро. Обидві команди засмутили результатом в перший день баблу в Івано-Франківську, особливо це стосується господарів, яким тепер грати з двома фаворитами і буде важко розраховувати на бодай одну перемогу в домашньому баблі.

Втім, зараз лише початок сезону, зіграність команд бажає кращого і на перший план виходить бажання і самовіддача. Якщо в цих компонентах гравці Говерли перевершать дніпрян, то вони зможуть зачепитись за результат.

За складом Дніпро буде явним фаворитом матчу та можливо Євген Мурзін приготував сюрприз гостям? Одна з цих команд сьогодні оформить свою першу звитягу в чемпіонаті 2022/23.

Говерла – Дніпро

26 жовтня. Івано-Франківськ, манеж КФВ

Початок матчу — 19:00

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *