Favbet, Vbet, Бетвінер та інші: найкращі 10 букмекерів України

Інші

На ринку гральних послуг в Україні працює безліч букмекерів — як місцевих, так і міжнародних. Серед них є як великі компанії, такі як Парі Матч чи Бетвінер, так і маловідомі. Деякі з них працюють без ліцензій і не заслуговують на довіру, але новачку у цьому розмаїтті зорієнтуватися дуже складно. Тому, щоб зробити правильний вибір і знайти надійного букмекера, потрібно заручитися допомогою спеціалістів.

Суттєво полегшити пошуки якісної БК допомагають рейтинги, складені експертами по спортивних ставках. До них входять лише перевірені контори, які працюють за ліцензією, мають багато позитивних відгуків, надають зручний доступ до ставок та здійснюють швидкі грошові операції. Зазвичай до добірок потрапляють найбільші букмекери, такі як Betwinner, 1xBet, Парі Матч, але інколи списки поповнюються іменами нових БК, які довели свою надійність.

Як створюються рейтинги букмекерів

Для того, щоб скласти рейтинг найкращих БК, спеціалісти по спортивних ставках аналізують велику кількість інформації. Вони враховують:

  • наявність ліцензії;
  • зручність сайту;
  • ширину лінії;
  • розпис подій;
  • коефіцієнти та маржу;
  • наявність мобільної версії та додатків;
  • вибір способів оплати;
  • швидкість платежів;
  • відгуки клієнтів;
  • роботу служби підтримки;
  • наявність бонусів та програми лояльності.

Аналізуючи безліч параметрів, експерти виставляють конторі оцінки за них. На основі цих балів визначається загальний підсумок, від якого й залежить потрапляння компанії до рейтингу та місце у ньому.

Рейтинг букмекерських контор: жовтень 2022 року

Складенням добірок найкращих БК України зазвичай займаються великі ресурси, які присвячені беттінгу та спорту. Серед них є і ЮА Футбол — великий футбольний портал, де представлено багато новин та іншого цікавого контенту. Рейтинг букмекерських контор України, складений редакцією сайту у жовтні 2022 року, мав такий вигляд:

  1. 1xBet
  2. FavBet
  3. Vbet
  4. Pari Match
  5. 1win
  6. Betwinner
  7. Mostbet
  8. Melbet
  9. Sapphire Bet
  10. Фан Спорт

Усі контори, які потрапили в добірку, є надійними та заслуговують довіри. Вони пропонують гравцям зручний доступ, широкий вибір подій для ставок, швидкі фінансові операції, бонуси та інші переваги. Тому можна обирати будь-яку з наведених в рейтингу букмекерських контор, щоб зайнятися ставками на спорт.

Перед тим як витрачати гроші на парі, важливо не забути, що беттінг у першу чергу азартна розвага, а не спосіб заробітку. Підтримувати постійно позитивний баланс можна, лише аналізуючи купу інформації та дотримуючись певних стратегій і застосовуючи хитрощі. У інших випадках можна як виграти велику суму, так і втратити кошти, тому не варто витрачати на гру в БК великі гроші, які буде жаль програти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *