На Коломийщині відкрили сучасний борцівський зал

Боротьба

Війна показала цілому світу, що росіяни несуть лише руйнування та знищують все прекрасне, що бачать на своєму шляху. Але перемога буде за нами, адже не зважаючи ні на що українці відбудовують свої міста та щодня створюють щось нове. Саме тому відкриття нового сучасного борцівського залу в селищі Тулуків на Франківщині є тим промінцем світла, що осяює шлях до майбутніх перемог.

Так, всупереч всім обставинам спортивні ентузіасти відкрили в невеличкому селищі великий борцівський зал школи “Перша ластівка”. Прикарпаття завжди було багате талановитими борцями і тренерська робота тут в пошані. Спортивний тандем Івана та Василя Курилюків виховали вже кілька поколінь успішних молодих борців і цілком вирогідно, що в стінах нового залу вже тренується майбутній Олімпійський чемпіон.

Серед почесних гостей на урочистому відкритті був присутній і перший віце-президент Асоціації спортивної боротьби, народний депутат Едуард Прощук.

“Пишаюсь, що незважаючи на складний час борцівська родина генерує нові проекти та розвивається. Адже це про наше майбутнє та можливість наших дітей зростати здоровими фізично. – каже Едуард Петрович. – Вихованці школи, переконаний у надійних руках мудрого тренера – Василя Курилюка.

Дякую, меценатам, зокрема Роману Захаруку, який підтримав та допоміг реалізувати проект. Тут справді сучасні й комфортні умови для тренувань.

Велика подяка нашим захисникам! Завдяки вашій мужності і незламності ми маємо можливість втілювати проекти майбутнього вже сьогодні.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *