“Дракони” зіграють в Хмельницькому (LIVE)

Футзал

У суботу, 12-го листопада, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 8-го туру Vbet Екстра-Ліги проти хмельницького клубу “Сокіл”. Матч відбудеться без глядачів і розпочнеться о 12:00.

Після короткої паузи, пов’язаної з матчами національної збірної України, повертаються футзальні баталії Vbet Екстра-Ліги. “Дракони” у звітному турі вирушать в гості до “Сокола” з Хмельницького. Суботня зустріч стане другою для суперників в поточному сезоні чемпіонату, адже трохи більше місяця тому в Івано-Франківську перемогли господарі – 6:1. Тоді у “драконів” відзначались Моспан (дубль), Микитюк, Фаренюк. Швед та Масевич, тоді як в гостей єдиний гол в активі Гуцуляка на останній хвилині.

До звітного матчу обидві команди підходять в хорошому настрої, адже перемогли в останніх перед паузою зустрічах. І що цікаво, обидва суперники здолали новачка вищого дивізіону “in.IT”. Спочатку “соколи” обіграли “айтівців” з рахунком 2:0, а згодом і “дракони”, які, щоправда, виступали без “збірників”, що отримали відпочинок після виснажливого вояжу до Румунії – 2:1.

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану відбудеться без глядачів і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі СК “Сокіл”. Початок прямого ефіру о 12:00.

“Сокіл” Хмельницький – “Ураган” Івано-Франківськ  
12 листопада. Vbet Екстра-Ліга, 8 тур – 12:00
Арбітри: Орест Дуцяк (Дрогобич), Андрій Кузьмін (Львів), Каріна Лучковська (Хмельницький) 
Хронометрист: Юрій Жмурко (Хмельницький) 
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич) 
Делегат: Віктор Таран (Житомир)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *