Відгуки про сигнали від Торговця Андрія Косенка у телеграмі

Інші

Скільки можна заробити на каналі Телеграм | Приватний клуб за сигналами для біржі? Відгуки про трейдера Андрія Косенка @andy_torgovec.

Чи варто вступати до приватного клубу Торговця в Telegram? Відгуки про трейдера Андрія Косенка.

Багато гравців фондової біржі після серії невдач розпочинають пошук успішного трейдера. На ринку стільки шахраїв, що знайти гідного наставника практично неможливо, але такі експерти існують. Сьогодні Андрій Косенко (@andy_torgovec) вельми популярний у мережі, а його канал – Торговець | Приватний клуб занесено до білих списків на багатьох ресурсах. Все пояснити можна підходом до роботи, адже на порталі немає платних підписок, а автор отримує дохід від брокера, який виплачує винагороду із плюсових угод, наведених клієнтів.

Що потрібно знати про канал Telegram | Приватний клуб?

На порталі користувачам пропонують заробіток на фондовій біржі, як засновник і трейдер виступає Андрій Косенко @andy_torgovec. Наразі на каналі 13.4 тис. передплатників з гарним охопленням, що може говорити про інтерес учасників.

Продавець Andrey Kosenko за свої послуги плату не бере, а отримує прибуток за партнерською програмою від брокера. Скрізь різні умови щодо ПП, переважно партнерам йдуть відрахування зі програних депозитів залучених нових клієнтів, але не в нашому випадку. Прибуток у розмірі 5% йде з обороту виграшних угод наведених гравців ринку:

Тобто, трейдер повинен показувати хороші результати, а інакше всі просто розійдуться, а доходи різко впадуть. Для входу в приватний клуб просто потрібно зареєструватись, поповнити рахунок на будь-яку суму відправити адміністратору номер ID.

Торгові сесії на біржі

Після виконання всіх умов торговця зі вступу до приватного клубу відкривається доступ до навчання та сигналів. Андрій Косенко своїх партнерів завчасно за декілька годин попереджає про початок торгів, що дозволяє всім підготуватись та розкидати поточні справи.

Щодня учасники одержують по 3-20 торгових сигналів, кількість залежить від ситуації на ринку. Якщо немає прибуткових пар, то сесія переноситься наступного дня. Далі всі плюси та мінуси заносяться до загальної статистики. Підхід до ведення звітів відкриває можливість швидко підрахувати орієнтовну прохідність як за весь час, так і за певний місяць.

Відзначити варто і мінімальну маржу за угодами (близько 5%, інших біржах 8% і більше) – середній коефіцієнт 1.90. Різниця 3% може здатися незначною, але якщо взяти 100 прибуткових прогнозів, то дохід із 3% перетворюється на 300%. До речі, торгова платформа займає лідируючі позиції на ринку за рахунок швидких висновків, актуальних графіків та обслуговування клієнтів.

Чим відрізняється трейдер від решти гравців ринку?

Є вид слуги, такий як платні прогнози на спорт від професіоналів, але основна перевага каналу Торговець полягає у численних позитивних відгуках та верифікованої статистики:

Сенс у тому, що заявлена ​​звітність з операцій відповідає реальності на всі 100%, оскільки за внесенням збиткових угод стежать одразу кілька незалежних спостерігачів. Чесність підтверджують відгуки учасників із закритої групи.

Короткий висновок за статтею! За 8 місяців було зароблено більше 500%, причому за мінімальної ставки всього 1%. Прибуток статистики відповідає дійсності за рахунок верифікації угод на сторонніх ресурсах. Проект буде корисний величезній аудиторії та будь-якому бюджету для торгів!

Джерело: https://zbs.bet

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *