“Ураган” втретє зіграє проти “Сокола” (+ LIVE)

Футзал

У п’ятницю, 3-го лютого, франківський “Ураган” вдома зіграє матч 3-го туру ІІІ етапу Vbet Екстра-Ліги проти хмельницького клубу “Сокіл”. Матч відбудеться в Івано-Франківську БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 15:00.

Черговим суперником “драконів” у Vbet Екстра-Лізі стане наймолодша команда змагань хмельницький “Сокіл”. Наразі молоді хмельничани відіграли половину турнірної дистанції в елітному дивізіоні українського футзалу – в 11 матчах команда здобула 3 перемоги, забивши при цьому 12 м’ячів. Такий скромний результат в нападі є найгіршим показником в поточному сезоні. Попри те, на “Сокіл” попереду очікує запекла боротьба за вихід до плей-офф разом з львівським “in.IT” – в активі обох команд наразі по дев’ять набраних очок. Тож завзятості та бажання цим хлопцям аж ніяк не бракує, адже на кону у них поставлена участь у ТОП-8.

В поточному сезоні суперники вже провели між собою два поєдинки. Якщо у першому матчі між цими суперниками в Івано-Франківську “дракони” святкували впевнену перемогу з рахунком 6:1, то у матчі другого кола в Хмельницькому голи Микитюка та Шведа принесли більш скромну звитягу – 2:0. 

П’ятнична зустріч стане матчем-відкриттям 3 туру ІІІ етапу Vbet Екстра-ліги. Решта матчів звітного туру будуть зіграні 4-го лютого. Зокрема, у групі “Захід” рівненський “Кардинал-Рівнестандарт” в гостях протистоятиме новачку сезону “in.IT”, тоді як у рамках групи “Центр” в Сумах зіграють МСК “Харків” та “Рятувальник”, а в матчі дебютантів зійдуться “Черкасиобленерго” та столичний “CLUST”. Ще двоє учасників “Енергія” та “ХІТ” поточний ігровий вікенд пропускатимуть.

Завтрашній поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на телеканалі XSport та YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 15:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Сокіл” Хмельницький
3 лютого. Vbet Екстра-Ліга, ІІІ етап, 3 тур – 15:00
Арбітри: Святослав Ключник, Олександр Максименко (обидва – Миколаїв), Артем Федоріщев (Луганська обл.)
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: В’ячеслав Дараган (Київ)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *