“Ураган” зіграє у Рівному (+ LIVE)

Футзал

У суботу, 11-го лютого, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 4-го туру ІІІ етапу Vbet Екстра-Ліги проти рівненського клубу “Кардинал-Рівнестандарт”. Матч відбудеться у Рівному БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 13:00.

На вихідних “дракони” проведуть свій третій поєдинок в сезоні проти рівненських “кардиналівців”. Перший поєдинок суперники відіграли ще 1-го жовтня у Рівному, коли влучний удар Фаренюка за 3 (!) секунди до фінальної сирени приніс мінімальну перемогу “Урагану” – 5:4. А от другий матч на майданчику Манежу ІФФКФВ в Івано-Франківську завершився бойовою мировою – 2:2. В цілому ж, матчі між “Ураганом” та “Кардиналом” сповнені інтриги протягом останніх сезонів, тож очікуємо на цікаву та завзяту боротьбу і в суботньому протистоянні.

До того ж, до завтрашнього матчу суперники підходять у різному настрої. “Дракони” минулих вихідних перемогли хмельницький “Сокіл” (5:1), тоді як “кардиналівці” бкз участі свого головного голеадора Михайла Волянюка дуже несподівано поступились новачку Vbet Екстра-ліги львівському “in.IT” – 0:1.

Серед персоналій “Кардиналу-Рівнестандарту”, окрім вищезгаданого Волянюка (11 голів в 10 зіграних матчах), відзначимо супердосвідчених Євгена Ланка та Олександра Басича, а також ексураганівця Романа Горпинича та голкіпера Іллю Бакінського, за плечима якого не один сезон у вищому дивізіоні у складі херсонського “Проедксіму” та хмельницького “Сокола”.

Завтрашній поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

“Кардинал-Рівнестандарт” Рівне – “Ураган” Івано-Франківськ 
11 лютого. Vbet Екстра-Ліга, ІІІ етап, 4 тур – 13:00
Арбітри: Євген Гордієнко, Євген Диннік (обидва – Одеса), Володимир Дем’янович (Рівне)
Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (Рівне)
Делегат: Денис Пашкевич (Рівне)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *