“Прикарпаття” перемогло “Агрон” в першому товариському матчі цього року

Футбол

16 лютого івано-франківська команда провела свій перший спаринг під час зимового міжсезоння. Суперником “Прикарпаття” був один із лідерів групи 1 аматорського чемпіонату України – “Агрон” з Тернопільщини. Гра відбулася на штучному полі “Хет-трик Арени”.

Вже у дебюті першого тайму господарі втілили свою ігрову перевагу у два забиті м’ячі. Спершу Роман Барчук, а за кілька хвилин і Володимир Рудюк завдяки індивідуальним діям у нападі відзначились у воротах суперника – 2:0. Одразу після цього була оголошена повітряна тривога, а незабаром після відновлення гри гості зуміли розмочити рахунок, коли Червонецький вдало зіграв на добиванні. 

Втім мінімальною перевага протрималася недовго: на 24-й хвилині захисники “Агрона” сфолили у власному штрафному проти Соловйова, котрий чітко реалізував 11-метровий – 3:1. До перерви класні шанси оформити дублі втратили Барчук (зльоту пробив над поперечиною) і Рудюк (його удар прийняла на себк стійка воріт).

На другий тайм у складі івано-франківців вийшли аж 9 нових футболістів, серед яких були як екс-гравці “Прикарпаття”, так і місцеві вихованці з аматорських команд області. Досить активно попереду діяв Андрій Хома, котрий зумів відзначитись двома забитими м’ячами, а згодом й “сподівався” на хет-трик, але голкіпер гостей витягнув м’яча з нижнього кута. Та все ж наприкінці поєдинку івано-франківці зуміли ще раз вразити ворота суперників – шостий гол на рахунку Юрія Радульського – 6:1. 

Контрольний матч
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Агрон» (Великі Гаї) – 6:1 (3:1)
Голи: 
Барчук (5), Рудюк (9), Соловйов (24, пенальті), Хома (51, 64), Ю.Радульський (79) – Червонецький (17).

Прикарпаття: Герич – Матушевський, Швець, Француз, Писко, Соловйов, гнп, Демків, Стаднік, Рудюк, Барчук.
У другому таймі на поле виходили Піцан, Пархуць, Геник, Тітаєвський, Ю.Радульський + 4 гравці на перегляді.

Цього вікенду “Прикарпаття” проведе ще один контрольний поєдинок. У неділю івано-франківці зіграють з львівськими “Карпатами”, які проводять свій другий збір на Закарпатті. Спаринг відбудеться 19 лютого у Хусті на стадіоні “Карпати” (поч. 14:00).

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *