Іспанські і французькі команди зацікавились Анатолієм Трубіним

Інші

В першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи донецький «Шахтар» здолав «Ренн» з рахунком 2:1. Одним із героїв поєдинку став голкіпер української команди Анатолій Трубін. Французькі журналісти були вражені грою 21-літнього футболіста і пропонують йому велике майбутнє.

До двобою с французами українська команда не вважалася фаворитом. Букмекери досить скептично ставились до підопічних Ігора Йовічевіча. Перевагу віддавали «Ренну», хоча, коефіцієнти на перемогу французів не дуже відрізнялись від тих, які пропонували на успіх «гірників». Не зважаючи на перемогу української команди, букмекери продовжують вірити в успіх «Ренна». Наприклад, ліцензована в Україні букмекерська контора Vbet пропонує на перемогу французів коефіцієнт 1,70, на тріумф «Шахтаря» — 5,00, а на нічию можна поставити за 4,20.

Проте, все може змінити успішна гра Трубіна. Голкіпер української команди в першому матчі чудово відіграв у рамці воріт і не дозволив французам забити більше одного гола. Впевненість Анатолія змусила багатьох експертів звернути на нього увагу. Відоме французьке видання Le Figaro назвало його великим голкіпером. Журналісти відмітили вміння українця тягнути складні удари і зберігати концентрацію.

Більш того, інші відомі видання відмітили дії Трубіна високими оцінками. L’Equipe поставив Анатолію 6 балів, а Maxifoot — 7. Такі оцінки дозволяють «гірникам» почати розкручування нового топ-трансферу. Нещодавно, «Шахтар» продав в «Челсі» Михайла Мудрика. Хто зна, можливо наступним гучним трансфером стане перехід Анатолія Трубіна.

Варто зазначити, що відмінні гра 21-річного футболіста дозволила йому попасти в сферу інтересів «Севільї». За інформацією деяких джерел Трубін повинен стати заміною Ясіну Буну. Марокканським голкіпером «нервіонців» цікавляться деякі англійські команди, тож незабаром він, напевно, покине Іспанію. «Севілья знає, що Трубін не планує продовжувати свою угоду з Шахтарем, тому вже влітку спробує підписати його. Угода Анатолія з «гірниками» розрахована до 2024 року, тому сума трансферу може досягати 5 млн євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *