ЛНЗ – Прикарпаття. LIVE

Футбол

Сьогодні івано-франківське “Прикарпаття” проведе свій третій зимовий спаринг. Суперником стане черкаський “ЛНЗ”, який завершує навчально-тренувальний збір у Винниках. Контрольний матч пройде на штучному полі Академії футболу ФК “Рух”, початок о 12:00.

Для обох команд це буде заключний поєдинок на перших зборах. Минулого тижня івано-франківці зіграли дві контрольні гри. 16 лютого на “Хет-трик Арені” впевнено переграли аматорський “Агрон” з Тернопільщини – 6:1, а 19 лютого у другому спарингу на Закарпатті зазнали поразки від львівських “Карпат” – 0:3.

Натомість “ЛНЗ” під час підготовки до весняної частини сезону провело п’ять контрольних ігор. Спершу черкащани зіграли внічию зі стрийською “Скалою 1911” – 3:3. Далі у Винниках здобули три “сухі” перемоги, по черзі перегравши “Юність” (Верхня/Нижня Білка) – 2:0, ФК “Львів” U-19 – 3:0 та столичну “Оболонь” – 3:0. А минулої неділі в Івано-Франківську мінімально поступились “Буковині” – 0:1.

“ЛНЗ” і “Прикарпаття” між собою зустрінуться вперше. Черкащани стали переможцями групи Б і навесні гратимуть у Чемпіонській групі VBET UA Першої, маючи 8 “золотих” очок, а івано-франківці з 9 набраними балами змагатимуться у групі “Вибування” (за 9-16 місця).

12:00, Винники, Академія футболу ФК “Рух”

ЛНЗ (Черкаси) – Прикарпаття (Івано-Франківськ)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *