Юрій ІВАНИШИН: “Те, що хотіли від цього матчу ми отримали, але обідно за 0 на таблі”

Футзал

Головний тренер «Урагану» прокоментував гру «драконів» у товариському поєдинку з “енергетиками”.

Другий спаринг завершився поразкою для «Урагану». З рахунком 0:5 поступились львівській «Енергії». На вашу думку, чому хлопці не зуміли реалізувати свої нагоди у грі?

-Нам важливо було зіграти цей матч з «Енергією», щоб перевірити молодь та новачків в екстримальних умовах гри, як вони будуть діяти в обороні, в атаці при власних єдиноборствах та ін. Хороший спаринг, багато матеріалу для опрацювання. Дякуємо львів’янам, проте, вважаю, що рахунок не по грі. Цілком рівний перший тайм, де нагоди були і в нас, і в Енергії. Автогол вже другу гру поспіль – призводить до того, що ми пропускаємо першими. Кількість створених моментів не вдалося втілити в голи. В другому таймі пішли ротації, з чого і пішов дисбаланс у грі: недопрацювання в обороні і, як результат, пропущені голи. Також, у  другому таймі мали достатньо нагод, щоб відповісти, але, на жаль, знову не забиваємо. Брак досвіду та вміння працювати на фоні навантаження є ключовим у професійному футзалі. Те, що хотіли від цього матчу ми отримали, але обідно за 0 на таблі. 

Ігрову практику сьогодні отримали всі заявлені гравці команди. Чи справились з поставленими на них індивідуальними завданнями?

– Йшли чітко за своїм планом на гру, кожен отримав важливий досвід у такому матчі. Детально ще не аналізували гру, проте, станом на зараз, можемо констатувати, що більшість поставлених задач не виконана. 

На команду наступного тижня очікує «Кубок Нескорених» як буде тривати підготовка?

– НТЗ продовжуються! Головним зараз буде проаналізувати сьогоднішню гру, внести корективи і вже в п’ятницю в матчі проти “Любарта” попросити вибачення у вболівальників.

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *