Дубль Оринчака приніс перемогу “Пробою”

Футбол

Футболісти НК “Пробій” розпочали друге коло з трудової перемоги на Закарпатті.

Звітний поєдинок завершував 10 тур у групі А Другої ліги, тож найголовнішим питанням було чи зможе “Пробій” повернутись у тріумвірат лідерів та зрівнятись за очками з “Рухом-2” та “Куликовом-Білкою”.

Вже на 2-ій хвилині матчу господарі відкрили рахунок. Це Базаров втік від захисників і реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером – 1:0. Пропущений м’яч змусив гостей активізуватись, тож супершанс вирівняти становище на табло втратили одразу троє гравців. Протягом однієї атаки Гук, Волошинович та Оринчак з близької відстані не змогли пробити голкіпера вільхівчан. Далі гості створили кілька нагод для взяття воріт, але не щастило. Все ж у доданий арбітром час до першого тайму “пробійці” розіграли зразкову комбінацію. Гук побачив підключення Ярослава Пархуця, останній в дотик перекинув голкіпера і Оринчак замикав вже у порожню рамку – 1:1!

Другу половину краще розпочали гості, що помчали забивати вдруге. І були винагороджені за старання на 61-ій хвилині. Дриган заробив пенальті, яке впевнено реалзував Оринчак – 1:2! Дев’ятий м’яч Богдана у поточному сезоні Другої ліги. Непоганий шанс збільшити перевагу городенківців втратив Сікач, удар якого з вигідної позиції заблокували захисники. Наприкінці зустрічі Сердюк продемонстурвав майстерність після випаду від Шестакова. Таким чином, НК “Пробій” переміг і повернувся до трійки лідерів групи А.

СК “Вільхівці” – НК “Пробій” Городенка – 1:2 (1:1)
Голи: Базаров (2) – Оринчак (45+1, 61, пен)
СК “Вільхівці”: Кіктенко (в), Гаврилюк, Басовський (Лєсунов, 76), Нємчанінов (к), Грачов (Тимошенко, 46), Вагін (Куцин , 81), Тарасов, Горенко (Фундук, 76), Тилінський (Дебич , 46), Базаров, Шестаков. Запасні: Абрамов (в), Гумметов (в), Бабков, Головін, Семенюк, Ульянов. Головний тренер: Олексій Зорін.
НК “Пробій”: Сердюк (в), Я. Пархуць, Гук, Радульський, Феліпович, Дриган, Харук, Сікач (к) (Дитко, 89), Іваничук, Волошинович (Дмитрук, 46), Оринчак. Запасні: Креховецький (в), В. Пархуць, Білик, Савчин, Ріжко. Головний тренер: Володимир Ковалюк.
Попередження: Тарасов (34), Горенко (57) – Гук (16)

Свій наступний поєдинок НК “Пробій” знову проведе в гостях. Цього разу підопічним Володимира Ковалюка протистоятиме одеський “Реал Фарма”. Матч відбудеться 19 жовтня і розпочнеться о 12:00.

Пресслужба НК “Пробій”

https://youtu.be/RZaLs4b2xr4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *