Перша ліга: новий чемпіонат “Прикарпаття” розпочне вдома з “Буковиною”

Футбол

31 липня в столичному Будинку футболу відбулося жеребкування календаря змагань у Першій лізі сезону 2024/25. На першому етапі 18 учасників поділено за географічним принципом на дві групи по 9 команд у кожній.

Згідно жеребкування новий чемпіонат “Прикарпаття” розпочне домашнім поєдинком з чернівецькою “Буковиною”. Базова дата 1-го туру – 8 серпня. А вже найближчої суботи, 3 серпня, івано-франківці гостюватимуть на Закарпатті, де зіграють кубковий матч першого попереднього етапу з друголіговим ФК “Ужгород”.

Склад груп першого етапу:

Група “А”: Минай (Минай), Прикарпаття (Івано-Франківськ), Агробізнес (Волочиськ), Поділля (Хмельницький), Нива (Тернопіль), Епіцентр (Кам’янець-Подільський), Хуст (Хуст), Металіст (Харків), Буковина (Чернівці)

Група “Б”: Металург (Запоріжжя), Вікторія (Суми), Кудрівка (Бузова), Полтава (Полтава), ФСК Маріуполь (Маріуполь), Металіст 1925 (Харків), ЮКСА (Тарасівка), Діназ (Вишгород), Кремінь (Кременчук)

Перша ліга 2024/25 

1 тур – 08.08 (четвер)
Прикарпаття – Буковина
Агробізнес – Металіст
Поділля – Хуст
Нива – Епіцентр

Металург – Кремінь
Вікторія – Діназ
Кудрівка – ЮКСА
ФСК Маріуполь – Металіст 1925

2 тур – 17.08 (субота)
Минай – Прикарпаття
Буковина – Агробізнес
Металіст – Поділля
Хуст – Нива

Металург – Вікторія
Діназ – Кудрівка
ЮКСА – Полтава
Кремінь – Металіст 1925

Нагадаємо, що напередодні відбувся фінальний матч Перехідного “турніру чотирьох” за вакантне місце в УПЛ, в якому “Лівий берег” здобув перемогу над “Минаєм” (3:0) і вперше в у своїй історії зіграє в Прем’р-лізі, де замінить “Дніпро-1”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *