Збірна України зіграла внічию з лівійцями

Футзал

Національна збірна України зіграла свій черговий товариський матч у рамках підготовки до чемпіонату світу – 2024. Цього разу суперником підопічних Олександра Косенка була збірна Лівії, яка також готується до «мундіалю». Нагадаємо, що цей матч відбувся у столиці Боснії і Герцеговини, Сараєво, де у «синьо-жовтих» був міні-збір після турніру в Португалії.

Українці швидко відкрили рахунок – вже на 2-й хвилині гри відзначився Андрій Мельник. Він же подвоїв перевагу української команди після екватору першого тайму. Однак, у другому таймі лівійці відповіли двома голами, завдяки яким у підсумку врятувались від поразки. Таким чином, цей поєдинок завершився внічию – 2:2. І це – перша нічия української збірної після чотирьох перемог поспіль.

Лівія – Україна – 2:2
Голи: Зріг (24), Саїд (39) – Мельник (2, 14)
Склад збірної України: Савенко – Швед, Микитюк, Шотурма, Фаренюк – Мельник, Семенченко, Корсун, Абакшин – Зварич, Чернявський, Педяш.

Зазначимо, що наступний етап підготовки збірної України до ЧС-2024 проходитиме вже у Казахстані, після чого підопічні Олександра Косенка вирушать безпосередньо в Узбекистан, де 14 вересня розпочнеться чемпіонат світу. Нагадаємо, що українська команда стартує на «мундіалі» 15 вересня матчем проти чинного віцечемпіона світу, збірної Аргентини.

5х5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *