“Пробій” поступився “Руху-2”

Футбол

НК “Пробій” зазнав першої поразки у професіональному футболі.

До матчу проти ФК “Рух-2” городенківці підійшли не в повному складі. Через різні причини поза грою опинились Радульський та Білий. Розпочали гру краще львів’яни, які двічі змусили попрацювати Піцана на лінії воріт. Господарі відповіли ударом головою у виконанні Сікача, з яким впорався Ванівський. Протягом усього матчу добряче дощило, тож головна небезпека біля воріт обох команд була створена після стандартних положень. Сондей непогано бив із штрафного, але знову гокліпер був на місці. Наприкінці першого тайму “рухівці” зуміли забити – Квас, випередивши і Борисевича, і Піцана, відправив “круглого” точно в ціль (0:1).

В дебюті другої половини “пробійці” відновили стаус-кво. Це Оринчак головою замкнув подачу від Ярослава Пархуця – 1:1! Забитий м’яч додав натхнення господарям, які помчали забивати вдруге. Втім, на 56-ій хвилині наразились на швидку контратаку і Кітела вразив ворота Піцана – 1:2. “Пробій” відповів дальнім ударом Волошиновича, з яким впорався голкіпер. На 69-ій хвилині матчу команди вирішили з’ясувати стосунки і епізод завершився тим, що Феліпович в господарів та Поповський у гостей отримали вилучення. В усічених складах команди зуміли відзначитись ще по разу. Оринчак заробив пенальті, яке впевнено реалізував Сондей – 2:2! Супершанс відзначитись втратив Віталій Пархуць, який з близької відстані не зміг переграти Ванівського. На 81-ій хвилині Бойко точним ударом у нижню “шістку” знову вивів гостей вперед – 2:3. Підопічні Володимира Ковалюка в останні хвилини влаштували облогу воріт суперника. І знову голкіпер був на висоті після ударів Сондея та Оринчака, а згодом нападник струсонув поперечку. “Рухівці” витримали натиск і завдали господарям першої поразки в професіональному футболі.

НК “Пробій” Городенка – “Рух-2” Львів – 2:3 ():1)
Голи: Оринчак (49), Сондей (77, пен) – Квас (43), Кітела (56), Бойко (81)
НК “Пробій”: Піцан (в), Я. Пархуць, В. Пархуць, Борисевич (к), Феліпович, Дриган (Іваничук, 63), Харук, Сікач (Ключко, 63), Сондей, Волошинович, Оринчак. Запасні: Сердюк (в), Креховецький (в), Білик, Савчин, Василенко, Ріжко, Дмитрук, Білий, Радульський, Дитко. Головний тренер: Володимир Ковалюк.
“Рух-2”: Ванівський (в), Кітела, Турко, Поповський, Михальчук, Хмельовський, Квас (Бойко, 77), Русяк (к) (Дзюнь, 7), Цюрпалевич-Семочко (Шайда, 77), Касарда (Штокал, 86), Панченко (Музичук, 46). Запасні: Бакус (в), Грабовецький, Коваль, Король. Головний тренер: Іван Федик.
Попередження: Я. Пархуць (37), Харук (69) – Квас (23), Мартинюк (69, на лаві для запасних), Шайда (83), Ванівський (90+4).
Вилучення: Феліпович (69) – Поповський (69).

Відеоогляд матчу:

Свій наступний поєдинок НК “Пробій” проведе 21 вересня. Суперником городенківців буде житомирський “Полісся-2”. Початок матчу на НТБ “Полісся” поблизу Житомира о 14:30.

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *