“Прикарпаття” – “Минай: анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У середу, 9 жовтня, на стадіоні “Рух” відбудеться гра 11-го туру групи “А” Першої ліги. Івано-франківське “Прикарпаття” прийматиме закарпатський “Минай”.  Вхід на трибуни  – за донат для ЗСУ!  Пряму трансляцію дивіться о 14:00 на YouTube-каналі DiviSport.

Вхід на стадіон з 18 років за мінімальний донат – 100 грн (кількість місць обмежена). На вході вас зустрічатимуть представники Спілки Волонтерів Прикарпаття. Ви можете внести свій донат у скриньку або переказати кошти на банківський рахунок, після чого ви отримаєте запрошення на матч. Для осіб з посвідченням УБД та пенсіонерів з карткою Франківця вхід безкоштовний.

В Івано-Франківську зійдуться шоста і восьма команди групи “А”, різниця між якими – лише одне турнірне очко. Навряд, чи хтось з суперників може собі занести до активу виступ у першому колі чемпіонату. Зрозуміло, що відчайдушна боротьба за місце у ТОП-4 буде вестися до завершального туру осінньої частини сезону. Тож кожна гра претендентів на “четвірку” – це сворієдний “матч за 6 очок”.

В новітній історії суперники зіграли між собою лише чотири офіційні матчі. Після домашньої кубкової перемоги минайців у серпні 2018-го (3:1) вже наступного сезону у Першій лізі команди обмінялися гостьовими звитягами: спочатку івано-франківці взяли переконливий реванш на “Минай Арені” (3:0), а в другому колі вже закарпатці здобули дуже важку мінімальну перемогу на стадіоні “Рух” (2:1).

Цього сезону у першому колі групи “А” команди видали результативний поєдинок у другому турі, в якому домашню перемогу з рахунком 4:2 відсвяткував “Минай”. Чи зможуть івано-франківці реваншуватися за поразку на Закарпатті – дізнаємоcя вже у середу… 

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 11 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Минай» (Минай) 

9 жовтня 2024 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 14:00
Арбітр: Я.Леськів (Львівська обл.). Асистенти арбітра: М.Кузьменко (Київська обл.), А.Лікаренко (Чернігів).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: Б.Трач (Тернопіль).


Прикарпаття – Минай. “Прикарпаття” на минулому тижні досить несподівано зіграло внічию на виїзді проти “Буковини” – 0:0. У цьому матчі підопічні Рипана основний акцент зробили на надійній грі у захисті і вони досягнули свого. В атаці майже нічого не вдалося створити, але нічия у Чернівцях – це непоганий результат. Пошкодження отримав основний центральний захисник Василь Француз. “Минай” у минулому турі не грав. Зараз дуже складна ситуація у клубі. Любенович уже не приховує, що не хоче тренувати “Минай”, але сам піти не може. Все це створює хворобливу атмосферу у роздягальні команди. “Минай” у цьому сезоні виграв всього одну гру і було це якраз проти “Прикарпаття” (4:2), – анонсує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 1:0. “Минай” відверто провалив перше коло – жахлива серія із 6 матчів без успіху. Про повернення в УПЛ, напевно, можна забути щонайменше на сезон…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *