Владислав Кучерук і Валерій Болденков – у символічній збірній 11-го туру першого етапу

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну чергового ігрового вікенду Першої ліги. Приємно, що після домашньої нічиєї над “Минаєм” (0:0) до числа найкращих гравців 11-го туру першого етапу чемпіонату потрапили одразу два футболісти “Прикарпаття” – воротар Владислав Кучерук і центральний захисник Валерій Болденков, які у цьому сезоні вперше увійшли до одинадцятки кращих.

Окрім цього, ще два прикарпатці – захисник Юрій Радульський і півзахисник Василь Цюцюра – були визнані найкращими гравцями за амплуа у Групі “А”.

Воротар – Владислав Кучерук (Прикарпаття)
У нас важкий вибір, тому що загалом у турі в більшості матчів ударів було не так багато, а отже – й сцени, щоб себе проявити, для воротарів. Але от якраз чемпіон світу 2019 року Кучерук частіше за інших воротарів вступав у гру, якщо не брати до уваги голкіперів команд, які програли з розгромним рахунком і допустили надто велику кількість ударів по своїх воротах. Владислав парирував п’ять ударів – як дальніх від тих же Рожка, Пріхни та Шалфєєва, так і більш ближніх, як від Гунічева чи Ременяка (в останньому моменті по-справжньому врятував Кучерук господарів). Ще воротар давав керунок атакам своєї команди через якісні та переважно точні довгі передачі. Це другий «сухий» матч у сезоні для Кучерука та третій для Прикарпаття загалом.

Центральний захисник – Валерій Болденков (Прикарпаття)
Колись Болденков вважався досить перспективним в Динамо і зараз застосував свої знання, навички та досвід у грі з Минаєм. Валерій здорово діяв біля воріт (особливо в верхових єдиноборствах), гарно грав на перехопленнях, а особливо здорово – на блокуваннях. До перерви Болденков прийняв на себе удар Пріхни з гострого кута, а в другому таймі фактично врятував господарів, заблокувавши другий удар Ременяка після сейву Кучерука. Нулівка з Минаєм, недавнім учасником УПЛ із низкою гравців з минулого сезону, це нормальний результат, навіть незважаючи на певну ігрову кризу закарпатців.

Sport Arena

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *