УЄФА Плеймейкерс у Городенківській громаді

Футбол

Центр проєкту UEFA PLAYMAKERS, який впроваджують Українська асоціація футболу та Івано-Франківська обласна асоціація футболу, успішно працює на базі Городенківського ліцею № 1 та Чернятинського ліцею під патронатом Городенківської ДЮСШ.

Цикл занять провели тренери проєкту Василь Шевчук та Михайло Кривко, яким допомагали волонтери.

За словами Василя Шевчука:
– Завдяки цьому проєкту ми проводимо заняття за новітніми методиками. Основна мета — це створення унікального середовища на сюжетних заняттях за мотивами мультфільмів Діснея, де футбол буде доступним для дівчат у веселій, позитивній та ігровій формі.

Михайло Кривко:
– Після початку повномаштабного російського вторгнення програма в Україні стала чудовим інструментом стабілізації емоційного стану дівчат. Футбол та веселощі допомагають дівчаткам відчути згуртованість, близькість та підтримку».

Голова Комітету жіночого футболу Івано-Франківської ОАФ Олександр Григорів:
– Хочу подякувати організаторам проєкту UEFA PLAYMAKERS, а також особисто Василю Шевчуку та Михайлу Кривку за розвиток та популяризацію дівочого футболу в Івано-Франківській області. Щасливі діти – щасливі ми! В цей час посмішка дитини дає значно більше світла. Дитячі щасливі посмішки – це те, що варто всіх наших зусиль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *