Франківських студентів кличуть на благодійний пробіг імені Сергія Караванця

Легка атлетика

6 жовтня у Франківську пройде 11 Frankivsk Half Marathon. Під час нього також буде благодійний пробіг імені Сергія Караванця, засновника півмарафону.

Про це Галку повідомили організатори.

6 жовтня у Франківську пройде Frankivsk Half Marathon. Під час нього буде й благодійний пробіг імені Сергія Караванця, засновника півмарафону та захисника, який зник безвісти в травні 2022 року в боях на Луганщині.

100% коштів з реєстрацій на цю дистанцію передадуть на закупівлю спортивного обладнання для адаптивних видів спорту. Генеральний партнер марафону Група Нафтогаз оплатить усі реєстрації для студентів, які зареєструються на дистанцію.

Оскільки у Франківську є велика спільнота студентів ІФНТУНГ, яка готує майбутніх нафтовиків, марафон спільно з Групою Нафтогаз розпочинають розвиток культури спорту серед студентів.

«Це чудовий прояв соціальної відповідальності, коли компанія створює для студентів можливості займатися спортом, брати участь в наймасштабнішій події міста, чим створює додаткову цінність», – говорить генеральний директор Frankivsk Half Marathon Ігор Крицак.

Для Ігоря Крицака важливо сформувати поміж студентів нову культуру, на базі таких цінностей, як: спорт, здоровʼя, повага й активний спосіб життя. 

Зараз Frankivsk Half Marathon запустив серію безплатних спортивних подій для студентів, аби урізноманітнити стиль життя молоді, запалювати в ній ентузіазм до кар’єрних і спортивних звершень. Наразі для них організовують тренування з бігу, танців, йоги, стретчингу, фітнесу та інші активності.

Постійні учасники занять отримають бонуси від партнерів та спонсорів. Для участі потрібно заповнити форму.

«Ми формуємо тренд на спорт в цілому. На базі університету ми генеруємо енергію майбутнього, створюючи нові можливості для студентів – аби у них були парклети, де на перерві можна зібратися і зіграти в настільний теніс чи бочу, бадмінтон чи інші ігри просто неба. Це довгострокова перспектива, яка сформується внаслідок реалізації наших ідей», – говорить Крицак.

Також Frankivsk Half Marathon та Група Нафтогаз запрошують студентів реєструватися на благодійний пробіг імені Сергія Караванця. Кожен учасник отримає стартовий пакет із номером та бонусами від партнерів. А на фініші – пам’ятну медаль.

«Ми хочемо зібрати велику команду від університету, яка бігтиме благодійний пробіг імені Сергія Караванця. Університет збирає студентів, а група «Нафтогаз» оплачує за студентів благодійний внесок у розмірі 700 грн і всі зібрані кошти ми передаємо на реалізацію благодійної складової», – додає Ігор.

Реєстрація для студентів відкрита за окремим посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *