Олександр Гонський візьме участь у чемпіонаті АБАФ

Легка атлетика

11 лютого в турецькому Стамбулі відбудеться чемпіонат Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій серед дорослих у приміщенні.

На ньому Україну представлятимуть 19 атлетів, серед яких і 22-річний калуський бігун на середні дистанції Олександр Гонський, який є вихованцем заслуженого тренера України з легкої атлетики Миколи Богоносюка.

Наш земляк і ще двоє атлетів, які увійшли до складу учасників офіційної делегації національної збірної команди України з легкої атлетики для участі у чемпіонаті АБАФ, поїдуть до Туреччини на змагання за власні чи інші кошти. Принаймні про це йдеться у повідомленні ФЛАУ.

У Стамбулі Олександр Гонський братиме участь у бігу на 1500 м. Саме на цій дистанції він став переможцем командного чемпіонату України з легкої атлетики у приміщенні, який 28-29 січня відбувся в Києві. Калушанин фінішував з результатом 3:50.56 хв., виконавши норматив на участь у чемпіонаті АБАФ серед дорослих у приміщенні. Нагадаємо, що бігунам на 1500 м для участі у цих змаганнях у Стамбулі необхідно було подолати відповідну дистанцію швидше, ніж за 3:55 хв.

Нафтохімік-Калуш

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *