Дмитро Шинкаренко і Роман Барчук – у символічній збірній 8-го туру другого етапу VBET UA Першої

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну заключного весняного ігрового вікенду.

Приємно, що після виїзної перемоги над “Черніговом-ШВСМ” (2:0) до числа найкращих гравців 8-го туру другого етапу VBET UA Першої потрапили одразу два футболісти “Прикарпаття-ЗСУ” – фланговий захисник Дмитро Шинкаренко, в активі якого результативна передача, та автор надважливого першого гола – нападник Роман Барчук. У цьому сезоні це друге подібне визнання для обох гравців івано-франківської команди!

Окрім цього, Роман Барчук став ще й «джокером» завершального туру, а Андрій Хома визнаний найкращим нападником у групі “Вибування” від Sport Arena. А до символічної збірної за версією сайту Footboom увійшов правий захисник франківців Дмитро Шинкаренко, який навесні вже тричі потрапляв до одинадцятки кращих.

Правий захисник – Дмитро Шинкаренко (Прикарпаття)
На Шинкаренка чекало випробування в вигляді активних і технічних гравців ФК Чернігів, і він його витримав. Ще до перерви відзначився у захисті, де вміло гальмував Ментея та Сердюків. Саме Дмитро прийняв на себе удар Максима Сердюка в одній із найбільш небезпечних атак господарів. Після перерви Шинкаренко приніс багато користі в атаці, саме його подачу ударом головою замкнув Барчук, відкривши рахунок.

Нападник – Роман Барчук (Прикарпаття)
Складний виїзд у Чернігів мав велике значення для прикарпатців – у випадку перемоги вони могли виграти Групу на вибування. Так і сталося. А допомогли вдалі заміни від тренерського штабу. Зокрема, Барчук уже через три хвилини після появи на полі відкрив рахунок ударом головою, пізніше не раз вдало відпрацьовував біля чужих воріт. І закиданням-черпачком перенаправив атаку, після чого Хома підправив удар Цюцюри й закріпив перевагу івано-франківців.

джокер туру – Роман Барчук (Прикарпаття)
У цьому турі голи від джокерів – як із рогу достатку. Тернополянин Вольський врятував Ниву від поразки в матчі з Кременем, кам’янчанин Чепелюк з передачі ще одного джокера, В.Кристіна, забив останній м’яч Кременю, врешті гол ЛНЗ в Житомирі – теж із гольової передачі гравця, який вийшов на заміну (Нехтія). Проте всіх перевершило Прикарпаття. В Чернігові обидва голи гостей – після вдалих замін Рипана та Яцурака. Відзначаємо Барчука, адже він відкрив рахунок всього через три хвилини після появи на полі, а потім виграв боротьбу, що мало важливе значення в другій результативній комбінації переможців утішного турніру.

Статистика SportArena.com: 18 матчів у чемпіонаті, 4 голи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *