“Пробій” розпочав підготовку до нового сезону

Футбол

10 липня 2023 року в с. Вістова у режимі дворазових щоденних тренувань розпочалися навчально-тренувальні збори Народної Команди “Пробій” (м. Городенка).

Колективу був представлений новий керівний штаб в особі головного тренера Володимира Ковалюка, старшого тренера Олександра Микуляка та тренера воротарів Мафтія Кудли.

Склад команди зазнав суттєвого оновлення. Городенківський клуб попрощався з екс-граючим тренером Романом Москаликом та десятьма футболістами – Миколою Гоменюком, Павлом Данилюком, Олегом Блонським, Андрієм Гнатівим, Дмитром Іванюком, Павлом Касьяном, Василем Красієм, Юрієм Іванишиним, Ігорем Коржуком та Андрієм Кохманом.

Натомість в розташуванні городенківців є велика кількість потенційних новачків. Це як і досвідчені екс-гравці “Прикарпаття”: Роман Борисевич, Ростислав Волошинович, Іван Сондей, Володимир Радульський, Роман Дитко, Віталій Пархуць, Олег Павлюк так і ряд молодих та перспективних футболістів 2003-2008 р.н. рішення по яких тренерський штаб прийматиме за підсумками НТЗ.

НК Пробій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *