Офіційно: Роман Кузьмин став гравцем «Агробізнеса»

Футбол

Екс-футболіст івано-франківського “Прикарпаття-ЗСУ” Роман Кузьмин, який по завершенні минулого сезону став “вільним агентом”, офіційно представлений як новачок “Агробізнеса”. Після річної перерви оновлена команда з Волочиська повертається до Першої ліги, де зіграє у групі “А”.

27-річний півзахисник є одним з гвардійців івано-франківської команди, адже захищав “зелено-жовті” кольори з липня 2017 року. Кузьмин став бронзовим призером Другої ліги сезону 2017/18 рр., допомігши вибороти путівку до Першої ліги. За шість сезонів у футболці “Прикарпаття” Роман зіграв 131 поєдинок і забив 16 м’ячів.

Керівництво МФК “Прикарпаття”, тренерський штаб, партнери по команді та вболівальники щиро вдячні Роману Кузьмину за час, проведений в івано-франківській команді, тож бажають йому міцного здоров’я, спортивного довголіття та успіхів у подальшій футбольній кар’єрі!

Також відзначимо, що новачками “Агробізнесу” у нинішнє літнє міжсезоння стали ще три гравці, котрі свого часу грали за “Прикарпаття” – Микола Квасний, Олег Лень і Роман Толочко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *