Олег Когут – арбітр матчу “Прикарпаття-ЗСУ” – “Поділля”

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 1-го туру групи “А” чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття-ЗСУ” – “Поділля”, який відбудеться найближчої суботи, 29 липня, на стадіоні “Рух” в полі судитиме Олег Когут.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 33-річний арбітр з Тернополя почав обслуговувати з осені 2020-го року. Раніше цей рефері з 2013 року (з перервами) працював на матчах Другої ліги ПФЛ. У матчах за участі “Прикарпаття” тернопільський рефері працюватиме вшосте

У сезоні 2020/21 Когут обслуговував дві домашні гри івано-франківців, які зазнали мінімальної поразки від “ВПК-Агро” (0:1) та зіграли внічию з “Поліссям” (1:1). Через рік він зафіксував ще одну виїзну нічию прикарпатців з “Кременем” (1:1), а минулого сезону відсудив ще два гостьові поєдинки: у Житомирі з місцевим “Поліссям” (0:2, група А) та в Умані зі “Скоруком” (0:0, група “Вибування).

У матчі за участі “Поділля” тернопільський рефері працюватиме вп’яте. У Другій лізі Когут відсудив три поєдинки: у сезоні 18/19 “Поділля” – “Полісся” (2:0), у сезоні 19/20 “Буковина” – “Поділля” (1:4) та “Поділля” – “Буковина” (0:1). В осінній частині чемпіонату Першої ліги 2021/22 обслуговував гру “Оболонь” – “Поділля” (1:0).

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 1 тур
«Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Поділля» (Хмельницький)
29 липня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 15:00

Арбітр – Олег Когут (Тернопіль)
Асистенти арбітра – Андрій Лікаренко (Чернігів), Дмитро Каморніков (Донецька обл.)
Четвертий арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Андрій Валенко (Львів)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *