«Олімпійський урок» #BeActive крокує Івано-Франківськими ліцеями

Олімпійські види

19 жовтня 2023 року в межах проекту Національного олімпійського комітету України «Олімпійський урок» #BeActive, до учнів 3-х класів ліцею № 19 Івано-Франківської міської ради завітала учасниця літніх Олімпійських ігор 2016 року в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія) – Галина Облещук.

На уроці учні проявили неабияку активність у розмові з професійною спортсменкою, найбільше школярів зацікавило спортивне життя та становлення відомої атлетки, а також кожен учень розповів про свій улюблений вид спорту та кумира .

Після, цікавої бесіди учні ліцею поринули у спортивну руханку під музичний супровід , яку провела учасниця олімпійських ігор.

В основній частині уроку учні прийняли активну участь в естафетах, головним девізом в яких було відоме гасло «Рухайся у ритмі перемоги».

Окрім, спортивного змагання, цей захід засвідчив й своє головне покликання – наголосити на олімпійських та європейських цінностях, сприяти усвідомленню значення здорового способу життя та виховання почуття патріотизму.

По завершенню олімпійського уроку всі учасники отримали, окрім хорошого настрою, ще й символічні подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській області та зробили спільне фото на згадку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *