Які спортивні рушники з мікрофібри найкраще підходять для тренувань, басейну, пляжу

Без категорії

Де купити рушник спортивний в Україні ✅ Спортивний рушник з мікрофібри гуртом і в роздріб від українського виробника GannaPRO ✅ Брендування рушників

Спортивні рушники з мікрофібри GannaPRO — лідер товарів для спорту

Піти в спортзал, щоб повернути тілу колишню форму — найпопулярніша мета на початку весни. Однак інтенсивні фізичні навантаження — це не тільки ідеальна фігура. Це здоров’я, бадьорість і шлях до душевної рівноваги. Важливо, щоб в момент тренування ніщо не дратувало та не відволікало від процесу, який спрямовує до потрібного результату. Тому перш ніж відправитися до фітнес-клубу, потрібно обов’язково купити рушники з мікрофібри українського виробника GannaPRO https://gannapro.com/.

Який рушник для спорту найкращий

Звичайний домашній рушник з бавовни для спортивних тренувань не підходить. Адже вироби з бавовни об’ємні та важкі для будь-яких фізичних навантажень. Вони швидко намокають, тому що натуральна бавовняна нитка повністю просочується вологою. Від цього рушник стає ще важчим, а мокрим рушником завжди неприємно торкатися тіла. До того ж наша шкіра під час тренування стає дуже уразливою до зовнішніх подразників, і часті витирання мокрою тканиною сприяють натиранню.

Професійні спортсмени вже давно визначили для себе, що спортивні рушники повинні бути тільки з мікрофібри. Ця синтетична інноваційна тканина має всі необхідні властивості, щоб людина під час інтенсивних фізичних навантажень завжди відчувала комфорт. Варто зазначити, що для спортзалу найкраще використовувати рушники з гладкої мікрофібри ГаннаПРО. У таких виробів немає ворсу, вони невеликі, легкі й миттєво вбирають зайву вологу.

Спортивні рушники з мікрофібри GannaPRO також мають такі якості:

  • м ‘які на дотик, ніжно діють на розгарячену шкіру, адже під час інтенсивних занять вона дуже вразлива до впливу зовнішніх факторів;

  • вбирають багато вологи, проте дуже швидко сохнуть, витримують вологи в 4 рази більше власної ваги;

  • важать в 4 рази менше бавовняних рушників, і займають в 4 рази менше місця: їх зручно носити з собою;

  • мають спеціальну петлю, яка дозволяє за допомогою карабіна прикріпити до поясу, тренажера чи на будь-яке інше місце, щоб рушник не лежав на брудному підвіконні або тренажері, де залишилися чужі мікроби;

  • мають антибактеріальний ефект, що дозволяє його використовувати для протирання тренажерів після інших людей, щоб убезпечити себе від чужих мікробів.

Спортивний рушник з мікрофібри — найкращий подарунок для активних людей

Люди, які в житті постійно в русі, дуже цінують комфорт і зручності. Це дає їм змогу максимально сконцентруватися на цілях і завданнях, щоб завжди досягати ефективного результату. Проте якщо щось буде відволікати людину, дратувати в процесі, то до цієї мети можна і зовсім не прийти. Тому активна людина обов’язково оцінить рушник з гладкої мікрофібри в якості подарунка.

Спортивний рушник мікрофібра GannaPRO також ідеально підходить для басейну. Рушник — незамінний елемент плавального спорядження для будь-якого плавця. Після тренування або в перервах між запливами так хочеться загорнутися в теплий м’який рушник. З бавовняними виробами це не вийде. Тому що вони після першого дотику з мокрою шкірою відразу стають мокрими. І вдруге загорнутися в сухий м’який рушник не вийде, адже такі рушники довго сохнуть.

Члени команди GannaPRO самі захоплюється водними видами спорту і знають цю проблему не за чутками. Тому вони розробили рушник, який ідеально усуває цю проблему. Мікрофібра була обрана невипадково. Вона чудово справляється з поставленим завданням. До шкіри завжди торкається суха й м’яка гладка мікрофібра. Саме властивості цієї тканини роблять спортивні рушники з мікрофібри Ganna PRO такими ж ідеальними й для пляжу.

Спортивний рушник з мікрофібри: купити гуртом і в роздріб в Україні

Компанія GannaPRO пропонує відразу купити рушники спортивні з нанесенням вашого логотипу. Брендований спортивний рушник з мікрофібри — найкращий спосіб підвищити впізнаваність бренду, прорекламувати свою компанію і домогтися лояльності клієнтів або своїх співробітників. Подаруйте людині, яка ходить у спортзал, рушник зі своїм логотипом, і ви побачите, що цей виріб стане його улюбленим.

Ви тільки зв’язуєтеся з менеджером компанії, робите замовлення, надаєте макет вашого логотипу, обговорюєте деталі й чекаєте від 10 до 14 днів, поки ваше замовлення буде повністю готове. Для оптових покупців діють спеціальні оптові ціни. При замовленні від 50 штук ви можете не тільки рушник з мікрофібри купити за оптовою ціною, а й замовити індивідуальні розміри виробів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *