FlashScore – європейський сервіс для українських користувачів

Інші

У час, коли нас щодня оточують терабайти інформації, вкрай важливо вміти цю інформацію сприймати, фільтрувати, використовувати у своїх потребах, відокремлювати корисне й цікаве від непотребу. Або мати доступ до засобів та інструментів, котрі виконуватимуть усі ці процеси замість вас. Таке твердження істинне в багатьох галузях і спорт не є виключенням.

Для спортивного вболівальника, FlashScore – саме такий інструмент. І байдуже, чи ви вболіваєте за одну команду,спортсмена, намагаєтесь переглянути якомога більше матчів у різних видах спорту, чи робите ставки і ваша зацікавленість має не лише емоційне, а й фінансове підґрунтя.

FlashScore належить чеській компанії LiveSport s.r.o., що спеціалізується на онлайн-сервісах спортивної тематики, головним чином на live-результатах футбольних матчів та інших спортивних змагань. За 15 років свого існування компанія пройшла неймовірний шлях від проекту, над яким працювали групка фанатів, до великої багатонаціональної компанії. На даний момент мережа охоплює кілька десятків ресурсів понад 30 мовами, із загальною аудиторією більш ніж 100 мільйонів користувачів щомісяця.

На український ринок ця європейська служба прийшла у 2015-му, презентувавши власну україномовну сторінку – FlashScore.ua (початково, на наших теренах, сервіс був відомий під назвою MyScore). І це тоді, коли більшість провідних спортивних сайтів нашої країни була доступна лише російською мовою. Невдовзі веб-сторінка отримала підсилення в формі мобільних додатків на платформах Android та iOS.

На сьогоднішній день, FlashScore охоплює 38 видів спорту (від таких базових як футбол, баскетбол чи теніс, до вкрай екзотичних – песапалло та кабадді) та понад 6000 турнірів і змагань, значна кількість з яких висвітлюється наживо. Окрім цього, до вашої уваги чимало іншої інформації – командна та індивідуальна статистика, профілі гравців, турнірні таблиці та сітки, фоторепортажі й відеоогляди матчів найбільш рейтингових змагань, а також тематичні стрічки новин популярних спортивних ресурсів.

Одна з головних переваг FlashScore – можливість кастомізації. На сайті та в мобільних додатках є розділ «Обране», котрий ви можете налаштувати відповідно до власних вподобань. Додавайте у нього улюблені турніри, команди та гравців за якими хочете стежити. Завдяки широкому меню налаштувань сповіщень, ви точно не проґавите жодного важливого моменту матчу, навіть якщо відволіклись на інші справи чи не маєте можливості стежити за грою по ТБ. Та головне, синхронізація між десктоп- та мобільною версіями дозволяє миттєво поширити індивідуальні налаштування на всі пристрої, якими ви користуєтесь. Достатньо лише увійти в обліковий запис.

Попри те, що сервіс є європейським, це зовсім не означає, що він обмежується висвітленням лише найбільших міжнародних подій. Український вболівальник знайде на FlashScore інформацію про такі турніри як баскетбольна, гандбольна та волейбольна Суперліги України, Екстра-ліга з футзалу, хокейна УХЛ. Найбільше уваги приділено, звісно, футболу. Наразі в цьому розділі сім внутрішньоукраїнських турнірів. Зокрема, в сезоні 2021/22 серед них вперше з’явилась Вища ліга чемпіонату України серед жінок.

«Українізація» не обмежилась сайтом і додатками. У FlashScore UA є сторінки в соціальних мережах із оригінальним контентом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *