Свято Олімпійського прапора в Коломиї

Олімпійські види

Коломийська спортивна спільнота підняла олімпійський прапор в підтримку Олімпійської команди України на Іграх ХХХІІ Олімпіади у м. Токіо.

У п’ятницю, 23 липня, у Токіо відбулось урочисте відкриття XХXII Літніх Олімпійських ігор. Коломийські спортсмени, в знак підтримки нашої збірної, розгорнули прапор Національного олімпійського комітету та у супроводі національного гімну України та гімну Національного олімпійського комітету України.

В заході взяли участь спортсмени відділень боксу, легкої атлетики та важкої атлетики ДЮСШ міста Коломия. Коломия за роки незалежності мала трьох представників на Олімпійських форумах у різні роки, а саме:
Ірина Шепетюк, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця XXVIII та XXIX Літніх Олімпійських Ігор;
Вероніка Івасюк, майстер спорту України з важкої атлетики, учасниця ХХХІ Літніх Олімпійських Ігор 2016 року в м.Ріо-де-Жанейро.
Андрій Федчук – майстер спорту України міжнародного класу з боксу, бронзовий призер XXVI літніх Олімпійських ігор у Сіднеї (2000 р.) та учасник XXVII літніх Олімпійських ігор у Афінах. Андрій привіз першу медаль на Прикарпаття за роки незалежної України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *