Кращий велосипед для міста: вибираємо виходячи з цілей

Інші

Двоколісний та екологічно чистий вид транспорту допоможе вирішити відразу кілька завдань. За допомогою велосипеда можна стати більш пунктуальним, а ще привести фігуру в форму або просто підняти настрій. Сервіс OLX дозволяє вибрати транспортний засіб з цієї категорії під будь-який бюджет. Але попередньо варто визначитися, який саме велосипед вибрати.

Транспорт для асфальту

Якщо вас цікавлять велосипеди Івано-франківськ може запропонувати величезну кількість варіантів за прийнятною ціною. Придбати цей транспортний засіб можна для прогулянок, їзди на роботу по мегаполісу або інших цілей.

Велосипеди для асфальту можна розділити на наступні категорії.

  • Міський велосипед. Такі моделі мають невелику вагу, широке сідло і місткий багажник. Саме такий транспортний засіб потрібно розглядати для прогулянок і їзди у справах.
  • Гібрид. Цей транспорт об’єднує в собі властивості міського гірського і шосейного велосипеда. Такі моделі мають характеристики гірських велосипедів, але більш пристосовані для їзди по асфальтованій поверхні.
  • Туристичний велосипед. Тим, хто планує використовувати транспорт не тільки для міських цілей, але і для подорожей, потрібно розглядати такі моделі. Вони характеризуються міцним матеріалом виконання і більш містким багажним відділенням. Такі велосипеди ідеально підходять для їзди на тривалі відстані.

Великою популярністю користуються складні міські велосипеди. На OLX вдасться знайти підхожу модель. Такі вироби мають маленькі колеса, завдяки чому легко складаються. Їх можна взяти в автобус чи метро.

Транспорт для неідеальної дороги

На жаль, далеко не всі міські дороги можуть порадувати рівним асфальтовим покриттям. У провінційних містах взагалі немає спеціальної доріжки для велосипедистів. У цьому випадку варто розглядати гірські моделі, які характеризуються підвищеним комфортом при їзді по нерівній поверхні, можливістю перемикати швидкості та містким багажником. Широке сідло — ще одна перевага. Це оптимальний варіант для тих, хто хоче вести активний спосіб життя і не шкодити навколишньому середовищу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *