Калуська борчиня припиняє участь в Олімпійських Іграх

Боротьба Олімпійські види ТОП

Прикарпатська спортсменка Тетяна Кіт сьогодні завершила виступи на Олімпіаді.

Окрім каноїстки Людмили Лузан, сьогодні боротьбу за олімпійські нагороди вступила калуська борчиня вільного стилю Тетяна Кіт, яка виступає у ваговій категорії до 57 кг.

Кіт розпочала виступи на стадії 1/8 фіналу, здолавши представницю Тунісу Сівар Бусетту – бронзову призерку чемпіонату Африки у 2020 році. Проте вийти у чвертьфінал не змогла – наступна суперниця українки – американка Гелен Маргуліс – завдала їй поразки за очками – 0:9.

Попри поразку, українська борчиня зберігала шанси на те, щоб виступити ще і позмагатися за “бронзу” через втішні сутички. За форматом змагань, за “бронзу” боролися ті спортсменки, які поступилися фіналісткам Олімпіади.

Тобто, Кіт потрібно було, щоб у фінал Олімпійських Ігор пройшла саме Маргуліс. Проте їй це не вдалося – американська борчиня поступился у півфіналі японці Рісако Каваї – олімпійській чемпіонці Ріо-2016.

Таким чином, виступи Кіт на Олімпійських Іграх у Токіо закінчилися. Вона – друга борчиня, яка не пройшла у півфінал на Олімпіаді-2020 – Алла Белінська (до 72 кг) припинила виступи за підсумками першої ж сутички.

Суспільне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *