Суперкубок. Ураган – Продексім. Анонс + трансляція

Футзал

Другим поєдинком у великій футзальній програмі стане протистояння між «Ураганом» та «Продексімом». Відзначимо, що два роки тому ті самі суперники провели між собою останній матч у рамках цього трофею. У Черкасах з рахунком 7:0 команда Максима Павленка приголомшила свого суперника та завоювала другий суперкубок у своїй історії. Попередній був датований 2011-м роком. Тоді івано-франківці здолали «Енергію» з рахунком 4:3.

У херсонців статистика участі у Суперкубку України залишає бажати кращого. Три попередніх протистояння обов’язково завершувалися не на їхню користь. Також відзначимо, що кожного разу «мельникам» протистояв різний суперник: «ХІТ», «Енергія» та «Ураган».

Перед сезоном обидві команди підсилилися футзалістами, які попередній сезон провели у мінській «Столиці». До «Урагана» перейшли брати Грицини, а також Ілля Терентьєв з харківського «Моноліта-Viva Cup». Натомість, залишив склад команди один з лідерів команди – Ярослав Лебідь.

До Херсона зі «Столиці» перебралися Тарас Королишин і Сергій Малишко. Окрім того, за «мельників» гратиме Віктор Кравцов, а також Микола Микитюк, який минулого сезону був капітаном «драконів».

Остання очна зустріч цих суперників відбулася восьмого серпня у рамках Кубка Водяна в Одесі. У ній сильнішими виявився «Продексім», який святкував перемогу з рахунком 3:0.

Також відзначимо, що за підсумками сезону 2020/2021 підопічні Андре Броканело здобули свій дебютний Кубок України. Втім, чи вдасться їм з четвертої спроби перервати невдалу статистику у Суперкубку України або ж «Ураган» втретє завоює цей трофей? Дізнаємося вже 20 серпня.

20 cерпня. 18:30. Харків, ПС «Локомотив». Parimatch Суперкубок України.
«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Продексім» (Херсон)

Арбітри: Д. Куций, А. Швець (обидва – Харків), А. Духан (Луганська обл.)
Хронометрист: О. Клімова (Харків)​
Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ) 
Делегат: В. Вакула (Бровари)

АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *