Вихованки Академії НФК “Ураган” здобули срібло “Кубка Незалежності”

Футбол

Сьогодні, 24 серпня, у смт. Делятин дівчачі команди Івано-Франківської області зіграли матчі турніру з міні-футболу «Кубок Незалежності 2021», який відбувався серед юніорок 2009-2010 р.н.

Вихованки Анастасії Василишин зіграли сьогодні три феєричних матчі. «Ураганочки» зіграли у Групі ІІ проти ФК «Городенка-І» та ЖФК «Надвірняночка-І». Першу гру проти «Городенки-І» дівчатка виграли з рахунком 5:1. В даному матчі «Ураганочки» гарно відпрацювали в атаках. Не обійшлося і без помилок опоненток, які двічі відзначилися автоголами. Голи забивали: Сеньк Діана, Бойцан Зоряна, Мулярчук Софія.

Зарядившись атмосферою перемоги, вихованки Анастасії Василишин у другому матчі з командою «Надвірняночка-І» нестримно «розстрілювали» ворота суперниць. «Ураганочки» раз за разом перехоплювали всі атаки опоненток та вдало їх реалізовували на свою користь. 6:0 – ще одна перемога команди Академії НФК «Ураган». Голи забивали: Мулярчук Софія (хет-трик), Бойцан Зоряна (дубль), Федорів Єва.

У фінальному протистоянні «Ураганочки» зіграли з ФК «Прут». Нажаль, у фінальному поєдинку наші юніорки не змогли обіграти місцеву команду. Вони зустрілися з активним пресингом з боку суперниць та надійною грою в захисті. Рахунок матчу 5:1. Єдиний гол забила Чижевська Єва.

Дівчача команда Академії НФК «Ураган» здобули срібло турніру. Кращим гравцем турніру стала Бойцан Зоряна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *