Благо-Юність проходить далі Кубку України серед аматорів!

Футбол

Вчора у місті Хуст на стадіоні «Карпати» відбувся матч-відповідь попереднього етапу Кубку України з футболу серед аматорів.

«Blago-Юність» змагалася з місцевою футбольною командою «Хуст», яку нам знову вдалося мінімально обіграти з рахунком 0:1.

Перший тайм команди відіграли в досить таки спокійній атмосфері без гострих і небезпечних моментів, адже кожна з них розуміла ціну помилки й куди вона може привести. Під кінець першої половини зустрічі активнішими на футбольному полі були все ж таки верхнянці.

На 40 хвилині поєдинку трапився дуже прикрий інцидент і спірний момент, де арбітр матчу мав призначати одинадцятиметровий у ворота хустян, однак, вирішив зробити по-іншому.

Неприємності господарям поля приніс наш гравець на 45 хвилині матчу: неймовірного «круглого» у роздягальню господарям поля забив наш Москалик Роман, тим самим під кінець відкриваючи рахунок у зустрічі!

Пропущений м’яч на останніх хвилинах нібито розбудив гравців команди «Хуст» у другому таймі й вони трішки більше активізували свої сили, однак, на реалізацію хоча б якогось моменту так і не спромоглися.

У другому таймі ініціативою здебільшого володіли жовто-зелені, а на 56 хвилині чудесну нагоду забивати другого м’яча мав наш Герин Назар, який, на жаль, змарнував свій шанс.

У другій половині зустрічі побільшало боротьби і гірчичників. Команди намагалися створити бодай щось дієве у карних майданчиках одна одної, проте, результату це не приносило.

А взагалі, обидві команди мали різні завдання на гру: «Blago-Юності» достатньо було утримати результат, а команді «Хуст» забити й примножити. Перші, як бачимо, своє завдання виконали на 5 балів, а другі оступилися.

Саме сьогоднішня перемога з рахунком 0:1 й сума двох матчів загалом дозволяють нашій «Blago-Юності» вийти у наступний етап змагань у Кубку аматорів України, де нас очікує луцький «Луцьксмпецтехмонтаж». Перша гра відбудеться вже 8 вересня у Луцьку, матч-відповідь – через тиждень на нашій «Blago-арені».

Варто відзначити також підтримку команди «Blago-Юність» у виїзному матчі в місті Хуст, де зібралось чимало вболівальників жовто-зелених. Фани постійно давали чути команді, що вони поруч. Велике шануваннячко вам! Разом ми непереможні!

«Хуст» – «Blago-Юність» 0:1

Арбітр: Козак Т. Асистенти: Фредина Р., Патик О. (усі – Львівська обл.)

Голи: Москалик Роман’ 45

Склад «Blago-Юність»: Макогон Михайло – Канюк Андрій (с), Подолюк Ігор, Долотко Ігор (Третяк Роман’83), Турчанський Віталій – Лаврук Святослав (Кукурудз Андрій’89), Вацеба Андрій (Романчук Іван’90), Курташ Роман, Танчин Владислав, Герин Назар (Гудак Роман’76) – Москалик Роман (Павлюк Олег’80).

ФК “Благо-Юність”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *