Кубок ААФУ. “ЛСТМ №536” – “Благо-Юність” – 3:1

Футбол

Сьогодні, 8 вересня, на “Альянс-арені” на Волині відбувся перший поєдинок 1/8 Кубку аматорів України між луцьким “ЛСТМ №356” та “Благо-Юністю”.

Дуже активно розпочалась сьогоднішня кубкова зустріч. Команди одразу набрали швидкість й пробували створювати небезпеку біля воріт одна одної. Один такий момент вдалося реалізувати лучанам на 11 хвилині матчу: нападник “ЛСТМ-536” скористався помилкою захисників “Blago-Юності”, вийшов віч-на-віч з нашим кіпером Макогоном й зумів переграти останнього відкривши рахунок у матчі. Та недовго довелося радіти господарям поєдинку, адже на 20 хвилині матчу розчарувати їх вдалося гравцю верхнянців Танчину Владиславу. Футболіст отримав скидку від Турчанського, вміло обіграв захисників й пішов на побачення з кіпером суперника. Вихід сам на сам виявся вдалим й “Blago-Юність” зуміли відігратися, 1:1.

Далі були супернагоди змінювати рахунок у Москалика, який пробив вище дев’ятки й момент Турчанського, який пробивав після стандарту й влучив у воротаря. Також, прекрасну нагоду змарнували Вацеба, який спромігся на дальній удар, але воротар відбив перед собою і Герин, який на добиванні не зумів переправити круглого у ворота. На 51 хвилині зустрічі виходити вперед мали гості, але супер удар від Подолюка полетів прямо у… перекладину.

Далі команди знову ж таки обмінялись кількома небезпечними моментами ,а на 65 хвилині поєдинку стався дуже прикрий інцидент: гравець лучан спровокував гравця верхнянців Вацебу, а той не вгамував свої емоції та нерви й ударив у відповідь. Арбітр з рішенням не забарився й показав Вацебі червоне світло.

Неприємності для “Blago-Юності” з того моменту тільки почалися. На 68 хвилині рефері матчу призначив одинадцятиметровий у наші ворота за гру рукою Третяка, який і реалізував Неделюк, 2:1.Кількома хвилинами по тому, на 75, рахунок став вже 3:1. Голом ворота Макогона вразив Кабанов Тарас. Перший поєдинок 1/8 Кубку аматорів України так і завершився: 3:1, “Blago-Юність” поступається у виїзному матчі.

ЛСТМ-536 – Благо-Юність – 3:1 (1:1).
Голи:
Сущ (11), неделюк (68), Кабанов (75) – Танчин (20).
“Благо-Юність”: Макогон – Канюк (Павлюк, 88), Подолюк, Долотко, Турчанський – Лаврук (Гудак, 85), Курташ (Кукурудз, 85), Вацеба, Танчин, Герин (Третяк, 62) – Москалик (Романчук, 73).
Вилучення: Вацеба (65)

Благо-Юність

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *