Наші профі. УПЛ: перша перемога “Маріуполя”

Футбол

“Маріуполь” святкував першу перемогу в сезоні, невдачі “Дніпра-1” та “Львова” – про це в огляді чергового туру УПЛ “Наші профі. УПЛ”.

VBET ЛІГА. 7 ТУР

“Шахтар” Донецьк – СК “Дніпро-1” Дніпро – 2:0
Володимир Адамюк (Д) відіграв весь матч.

Переможна серія “Дніпра-1” перервалась у Києві, де команда Ігоря Йовічевіча поступилась донецькому “Шахтарю” – 0:2. Захисник дніпрян Володимир Адамюк традиційно відіграв всі 90 хвилин. Поразка віжкинула “Дніпро-1” на п’яту позицію турнірної таблиці.

“Колос” Ковалівка – ФК “Маріуполь” – 1:3
Тарас Саків (К) не потрапив до заявки на матч. Михайло Хромей (М) і Артур Микитишин (М) залишились на лаві для запасних.

Першу перемогу в чемпіонаті святкував ФК “Маріуполь”. Маріупольці в гостях обіграли представника України в єврокубках ковалівський “Колос” – 3:1. Захисник господарів Тарас Саків опинився поза заявкою на гру, тоді як “азовці” Михайло Хромей та Артур Микитишин спостерігали за звитягою команди з лави для запасних. Дебютна перемога в сезоні дозволила “Маріуполю” піднятись з дна таблиці – тепер команда Остапа Маркевича перебуває на п’ятнадцятому місці. Натомість “Колос” наразі розташувався сходинкою вище – чотирнадцята позиція в УПЛ.

“Верес” Рівне – ПФК “Львів” – 1:0
Олександр Романчук (Л) відіграв весь матч.

Без перемог в сезоні поки ПФК “Львів”. “Містяни” у гостях поступилась рівненському “Вересу” – 0:1. Захисник “Львова” Олександр Романчук провів на полі весь матч. Поразка та вищезгадана перемога “Маріуполя” відкинула “муніципалів” на останнє місце турнірної таблиці.

ЧЕМПІОНАТ U-19. 7 ТУР

ФК “Олександрія” – “Інгулець” Петрове – 2:1
Андрій Андрейчук (О) вийшов у стартовому складі і був замінений на 90-й хвилині.

“Олександрія” з Андрій Андрейчуком у складі обіграла однолітків з петровського “Інгульця” – 2:1. Прикарпатський нападник вийшов з перших хвилин і був замінений під завісу матчу. За підсумком туру юніори “Олександрії” йдуть на п’ятому місці чемпіонату U-19.

“Рух” Львів – “Зоря” Луганськ – 3:1
Дмитро Шостак (Р) вийшов у стартовому складі і був замінений на 70-й хвилині.

Повернувся до юніорського складу “Руху” Дмитро Шостак. Після тривалої паузи, пов’язаної зі “засланням” до команди обласного чемпіонату “Рух-2”, Дмитро вийшов у старті матчу чемпіонату U-19 проти луганської “Зорі”. В підсумку, львів’яни обіграли “Зору” з рахунком 3:1, а наш земляк був замінений в середині другого тайму. Після 7-го туру “Рух” продовжує боротьбу за медалі, перебуваючи на третій сходинці турнірної таблиці.

“Колос” Ковалівка – ФК “Маріуполь” – 1:3
Євген Данилюк (К) увійшов у гру на 46-й хвилині.

Повторили результат дорослих складів і юніори в Ковалівці, де “Маріуполь” з рахунком 3:1 обіграв “Колос”. Півзахисник “Колоса” Євген Данилюк з’явився на полі по перерві. За пісдумком туру “Колос” ділить одинадцяту-тринадцяту позиції разом з ПФК “Львів” та СК “Дніпро-1”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *