Кубок областей. ФК «Нерубайськ» – «Blago-Юність» 0:4

Футбол

Сьогодні, 20 вересня, відбувся завершальний поєдинок фінального етапу Кубку областей України 2021. На футбольному полі ФСК «Хаджибей», що в с.Усатове Одеської області, «Blago-Юність» без проблем здолала ФК «Нерубайськ» й виборола собі почесне звання переможця турніру!

Перший тайм, практично, пройшов за переваги футболістів “Blago-Юності”. Знову наші хлопці захопили ініціативу з перших хвилин матчу й вже на 2-й мали хороший переконливий момент, безрезультатно, одначе.

Свої моменти мали й номінальні господарі поля й кілька разів давали кіперу Семеніву розім’ятися у карному майданчику, та ніякої небезпеки в собі вони не несли.

Відкрити рахунок верхнянцям вдалося на 10 хвилині матчу, коли вони розіграли швидку атаку, а Павлюк завершив її переправивши «круглого» у ворота суперника.

Після цього «жовто-зелені» мали ще декілька хороших моментів змінювати рахунок на табло, однією з яких стала атака на 19 хвилині зустрічі й гол від Христонька в результаті.

В другому таймі гра команд вирівнялась, проте завдання в них були зовсім різні: «Blago-Юність» мали зберегти результат, натомість ФК «Нерубайськ» відігратись й не пропустити.

Чудову нагоду збільшувати рахунок змарнували Герин і Павлюк на 47 хвилині матчу, коли м’яч полетів прямо до рук кіпера одеситів.

Реабілітуватись у очах вболівальників вдалося на 52 хвилині, правда, трішки нервово: Танчин пробиває і влучає у стійку, на добиванні за ним Москалик, який також марнує момент і пробиває в руки воротареві. Той, відбив, але поруч був Москалик, який цього разу вже не пробачив, 0:3.

Крапку в завершальному матчі поставив Павлюк на 61 хвилині зробивши дубль й довівши рахунок до розгромного 0:4.

ФК «Нерубайськ» – «Blago-Юність» 0:4 (0:2)

Голи: Павлюк 10’, 59’, Христонько 20’, Москалик 52’

Склад команди: Семенів – Канюк – Романчук – Долотко – Турчанський – Лаврук – Подолюк – Герин – Павлюк – Москалик – Христонько.

Благо-Юність

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *