Аматори футзалу стартують у листопаді

ТОП Футзал

Після дворічної перерви Асоціація міні-футболу області готується до проведення Чемпіонату області з футзалу серед аматорів.

Як і у попередні роки представники команд неохоче проявляють бажання вчасно заявлятися у змагатися. А це у свою чергу не дозволяє організатору домовитися про оренду залів для змагань, зокрема, манежу коледжу фізичного виховання, бо там зараз дуже напружений графік змагань з баскетболу, футзалу, волейболу, спортивних танців, боротьби, боксу. І може так статися, що обласні змагання вперше пройдуть поза межами Івано-Франківська – у Городенці, Снятині та Коломиї. До речі, у Коломиї нещодавно відкрили новий сучасний спортивний зал, де гостинні коломияни готові приймати змагання навіть Всеукраїнського рівня.

Ще один нюанс обласних змагань полягає у тому, що у цьогорічних змаганнях гравець може виступати тільки в одному змаганні. Це вимога Регламенту змагань другої ліги України і щоб наші переможці змогли навесні 2022 року змагатися у фіналі Всеукраїнських змагань, потрібно, щоб всі гравці були зареєстровані у Єдиній базі даних АФУ. Один гравець – одні змагання: саме така вимога від Асоціації футзалу України.

На сьогодні на адресу Комітету з організації проведення змагань АМФІФО вже надійшли листи-підтвердження про участь у змаганнях від МФК “Городенка”, МФК “Снятин”, “Фурнітура” (Коломия), вирішують організаційні питання щодо участі у змаганнях “Варатик” Коломия, ФК “Угорники-19” та команда з Косова.

Розглядається можливість участі в наших змаганнях сусідів зі Львова (“Галицька Здоба”).

Для обговорення Регламенту змагань нового сезону представників команд запрошуємо прибути на організаційну нараду у вівторок 26 жовтня, яка відбудеться о 12.00 год в офісі обласної асоціації футболу за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80.

Контактний телефон – 050-590-94-03, 097-459-54-58

Ігор Овчар, голова АМФІФО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *