“Ураган-2-КФВ” розпочинає боротьбу у Кубку України + LIVE

Футзал

Команда Юрія Іванишина зіграє вдома за порожніх трибун.

У п’ятницю, 5-го листопада, франківський “Ураган-2-КФВ” на домашній арені зіграє перший матч другого попереднього етапу Parimatch Кубка України проти “Хмельницьких Делікатесів”. Матч відбудеться на майданчику спорткомплексу КФВ і розпочнеться о 13:00.

Майбутній суперник дублерів “Урагану” є справжнім флагманом аматорського футзалу на Хмельниччині. Ще б пак, адже “Делікатеси” протягом останніх двох сезонів є незмінним чемпіоном Хмельницької області. Разом з тим, подоляни встигли наробити чималого галасу і на всеукраїнському рівні. А почалось все з срібних нагород Кубка регіонів АФЛУ сезону 2018/19. Потім були бронзові медалі АФЛУ сезону 2019/20, а дебют серед професіоналів для команди припав на минулий сезон, коли “Делікатеси” дебютували у Кубку України з футзалу. У рамках попереднього раунду подоляни вибили з розіграшу національного кубка львівський “Бастіон”, а на стадії 1/8 фіналу залишили за бортом турніру харківський “Гепард”. А от у чвертьфіналі переможний хід хмельничан зупинив лише екстраліговий АФФК “Суми” – 4:12 за підсумком двох матчів.

Серед лідерів хмельницької команди можна назвати ексфутзалістів хмельницького “Спортлідера Плюс”/”Сокола” універсала Дмитра Мартинюка та знаного в Україні голкіпера Богдана Тимощука, за плечима якого не один сезон в Екстра-лізі у складі вже згаданого “Сокола” та покровського “Титана”. Разом з тим голкіпер має досвід виступів закордоном, де захищав кольори латвійського ФК “Петров”.

УВАГА! МАТЧ ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ, а переглянути поєдинок можна буде у прямому ефірі на YouTube-каналі НФК “Ураган”. Початок гри о 13:00.

“Ураган-2-КФВ” Івано-Франківськ– “Хмельницькі Делікатеси” Хмельницький
5 жовтня. Parimatch Кубок України, другий попередній етап, перший матч. м. Івано-Франківськ, СК КФВ – 13:00.
Арбітри: Арбітри: Т. Козак (Львівська обл.), Б. Лепак (Львів), Т. Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *