Михайло Макогон: «Результат поєдинку зі Славутою закономірний»

ТОП Футзал

В другому попередньому етапі Кубка України з футзалу однією з пар є “Галицька здоба” – “Славута”. Перша зустріч команд завершилась бойовими 4:4.

Відзначимо, що по обидві сторони виступають представники франківського футзалу – Роман Москалик, Ігор Подолюк, Михайло Макогон в складі “пекарів” та Ігор Кушецький, Святослав Петросюк в команді з Хмельниччини із тренером Іваном Скіцком.

Коментарі після матчу

Михайло Макогон: «Вже давно не грав у футзал, хіба що підтримував форму матчами у великий футбол, тому десь важко було звикати до покриття та партнерів у перші хвилини гри. Приємно, що запросили в таку команду як «Галицька здоба» і ще й одразу ж отримав нагоду зіграти на Кубок України. Шкода, що не вдалося здобути позитивний результат. Хоча, так як складалася гра, ми могли й програти. З оптимізмом дивимося на матч-відповідь».

Ігор Кушецький: «Так, я ще недавно виступав за «червоно-жовтих», команду – хорошу, з амбіціями, з якою завжди важко грати й цей матч вкотре це довів. Гравці ФК «Галицька здоба» бачили що ми більше контролюємо м’яч, то ж через деякий час аби якось вирівняти гру зняли воротаря й пішли «на п’ятого». Кінцівка й взагалі видалася валідольною, адже перемогти могла як одна, так й інша команди. Шкода, що я не зумів реалізувати свій момент в кінці гри, але нічого, ще є матч-відповідь у домашніх стінах, тим більше, що 4:4 на виїзді – це хороший результат».

Іван Скіцко: « Якщо взяти у загальному, то ні результатом, ні грою ми незадоволені. Хоча, так як складалася гра, здається ми би мали бути задоволені результатом на табло. «Галицькій здобі» гри не треба, їм найголовніше результат, а нам треба і те, й інше. Поки що гри в нас немає, але це напевно через те, що на нас тисне результат. У нас максимальні завдання, тому так. Більшого очікував в цій грі від лідерів команди.

Перше що нам не сподобалося, що грає львівська команда й судять місцеві арбітри. Невже по цілій Україні не можна знайти людей з іншого регіону, які б відсудили цей матч? Другий момент, вони дійсно помилялися в обидві сторони, а ще кажуть що арбітри досвідчені. Ми вкладаємо кошти у футзал для того щоб судили нормально, а виглядає так, що на нас вчаться. Це стосується як цієї гри, так і минулої у Рівне проти «Кардинал-Рівнестандарт 2-ДЮСШ №4». Рівень кваліфікації арбітрів був дуже низьким.

Однозначно буде така ж гра як і у Львові. Можливо нам буде трохи легше у домашніх стінах. Наше завдання зараз підготуватися та виконати завдання – пройти у наступний етап Кубка України з футзалу » .

Галицька здоба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *