Україна скоротила відрив від Росії у таблиці коефіцієнтів УЄФА

Інші

Відрив Росії від України у таблиці коефіцієнтів УЄФА скоротився після матчів третього туру групової стадії футбольних єврокубків. Російські футбольні клуби у третьому турі програли всі матчі, а один представник Української прем’єр-ліги здобув перемогу.

ФК «Зоря» здобула важливу для країни перемогу

Серед представників України єдину перемогу в третьому турі єврокубків здобула луганська «Зоря», яка обіграла у матчі Ліги конференцій у гостях софійський ЦСКА з рахунком 1:0. Луганчани отримали 2 бали та принесли в скарбничку України стратегічно важливі 0,4 очки. Футбольні клуби «Динамо» та «Шахтар», на жаль, програли «Барселоні» та «Реалу».

 Що стосується нашого найближчого суперника в таблиці коефіцієнтів УЄФА, то всі представники російського чемпіонату в цьому турі зазнали поразки. Петербурзький «Зеніт» у Лізі чемпіонів вдома поступився туринському «Ювентусу» з рахунком 0:1. У Лізі Європи московський «Спартак» також на своєму полі програв англійському «Лестеру» (3:4), інший столичний клуб «Локомотив» вдома зазнав поразки від стамбульського «Галатасарая» (0:1). Букмекери прогнозують невтішні результати для російських клубах і в наступному турі. Нагадаємо, що в Україні вже рік як легалізована сфера азартних ігор, і кожен бажаючий тепер законно може робити букмекерські ставки, грати у ліцензованих казино. Реєструючись в системі Cosmolot, Slots City, Jvspin промокод дозволить протестувати гру без вкладень.

Росія посідає десяте місце у таблиці коефіцієнтів УЄФА – 31,682 бала. Україна йде 11-ю – 31,000. Після другого ігрового тижня єврокубків країни розділяло 1,082 бали. На дев’ятому рядку в таблиці коефіцієнтів УЄФА знаходиться Шотландія (32,100), яка раніше цього тижня обійшла Росію.

Десятка таблиці коефіцієнтів УЄФА наразі виглядає так:

  • Англія (92,355);
  • Іспанія (83,998);
  • Італія (66,902);
  • Німеччина (64,927);
  • Франція (48,081)
  • Португалія (46,216);
  • Нідерланди – (38.100);
  • Австрія – (34.050);
  • Шотландія – (32.100);
  • Росія – (31.682).

Таким чином, Україна скоротила відставання від Росії до 0.682 бала, а також збільшила відрив від найближчого переслідувача збірної Сербії. Десяте місце важливе тим, що від країни в груповий етап Ліги чемпіонів потрапляє дві команди, тоді як 11-та позиція не гарантує такого місця навіть для чемпіона національної ліги. Щоб перегнати Росію нашим клубам в наступному етапі потрібно здобути на дві перемоги більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *