У рамках Першої ліги “Ураган-2-КФВ” прийматиме дублерів “Енергії” (+ LIVE)

Футзал

“Енергетичне” дербі дублерів вже завтра!

У суботу, 27-го листопада, франківський “Ураган-2-КФВ” вдома зіграє матч 5-го туру Першої ліги проти КІВС “Енергія-2” зі Львова. Матч відбудеться без глядачів на майданчику Манежу КФВ і розпочнеться о 14:30.

Насичена футзальна субота розпочнеться з дублюючого “енергетичного” дербі – у рамках Першої ліги зійдуться дублюючі склади “Урагану” та “Енергії”. Зважаючи на принциповість протистояння футзальних Івано-Франківська та Львова цей матч обіцяє бути максимально інтригуючим. До того ж, майбутні суперниками є сусідами у турнірній таблиці другого за рангом дивізіону українського футзалу. “Енергетики” наразі ділять другу-третю позиції разом із земляками з “in.IT”, здобувши шість набраних очок. Натомість у “драконів” на один бал менше і четверта сходинка в таблиці.

До звітного матчу “ураганівці” підходять у піднесеному настрої, адже минулого вікенду розписали результативну мирову у гостьовому матчі проти “Хмельницьких Делікатесів” (4:4) та пробились до наступного раунду Кубка України. Щодо “Енергії”, то львів’яни свою боротьбу у Кубку України вже припинили. Після гостьової поразки від одного з фаворитів Першої ліги “Sky Up” (3:8), команда Назарія Станкевича поступилась киянам і на домашньому паркеті – 2:4.

У зв’язку з обмеженнями “червоної” карантинної зони матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ. Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі НФК “Ураган”. Початок прямого ефіру о 14:25.

“Ураган-2-КФВ” Івано-Франківськ – КІВС “Енергія-2” Львів
27 листопада. Перша ліга, 5 тур. м. Івано-Франківськ, Манеж КФВ – 14:30.
Арбітри: Арбітри: О. Плахов (Чернівці), В. Гарасимків (Ковель), Т. Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: М. Подраний (Житомир)

Пряма трансляція:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *