“Ураган” прийматиме “Продексім” в останньому матчі року + LIVE

Футзал

“Дракони” завершать рік домашнім матчем.

У середу, 29-го грудня, франківський “Ураган” вдома зіграє матч 17-го туру Parimatch Екстра-ліги проти херсонського “Продексіму”. Матч відбудеться на майданчику Манежу КФВ в Івано-Франківську і розпочнеться о 17:00.

Завершальний тур Parimatch Екстра-ліги у 2021-му підготував для шанувальників футзалу своєрідний “десерт” – протистояння чинних чемпіона та віцечемпіона України. До того ж, до звітного поєдинку прикута неабияка увага футзальної спільноти, тож не дивно, що на завтрашній матч продані усі (!) квитки. Навіть попри те, що згідно карантинних обмежень максимальна заповненість залу складає 50%, завтра у Манежі КФВ буде по-футзальному гаряче.

Протистояння “Урагану” та “Продексіму” завжди носять принциповий характер і майбутній матч не стане винятком. Ще б пак, адже “Продексім” є лідером турнірної таблиці Parimatch Екстра-ліги, здобувши 37 залікових пунктів. Натомість “дракони” перебувають на третій позиції, програючи “мельникам” сім очок. Додасть принциповості і той факт, що багато гравців у складі гостей тим чи іншим чином залишили свій слід в історії “Урагану”.

Поточного сезону на шанувальників футзалу очікують як мінімум шість матчів принципового протистояння. Спочатку суперники відкрили сезон матчем за Суперкубок України, в якому перемога і перший в клубній історії трофей дістався “Продексіму” – 6:3. В середині жовтня в Херсоні команди зіграли вже у рамках чемпіонату – “мельники” перемогли завдяки влучним ударам Зварича та Білоцерківця, тоді як у “драконів” відзначився Шеремета. Також ще двічі суперники зіграють у регулярному чемпіонаті і волею жеребу ще двічі зустрінуться у рамках Кубка України, де розіграють путівку до Фіналу восьми турніру.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі НФК “Ураган”. Початок прямого ефіру о 17:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Продексім” Херсон
29 грудня. Parimatch Екстра-ліга, 17 тур. м. Івано-Франківськ, СК КФВ – 17:00.
Арбітри: Олексій Фесенко (Харків), Орест Дуцяк (Дрогобич), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Петро Липецький (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: Сергій Дребужан (Мукачево)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *