Гол Шотурми не допоміг збірній успішно стартувати на Євро-2022

Футзал

“Синьо-жовті” у драматичному поєдинку програли Нідерландам + ВІДЕО

Підопічні Олександра Косенка зазнали невдачі у матчі проти збірної Нідерландів у рамках першого туру чоловічого Євро-2022 Українці відкрили рахунок завдяки швидкому голу Михайла Зварича, який вже на першій хвилині відзначився забитим м’ячем. Перша половина так і завершилася за мінімального гандикапу команди Олександра Косенка. У другій половині зустрічі все перевернулося догори дригом після того як капітан господарів Оуалід Саадуні головою відгукнувся на пас з глибини й відновив паритет. За дві хвилини Мохаммед Атаібі з двох спроб використав помилки у захисті від нашої команди й вперше вивів нідерландців вперед. Довершив невдалу десятихвилинку для «синьо-жовтих» потужний удар від Саїда Бузамбу, який поцілив точно у дев’ятку воріт Ципуна. За шість хвилин до завершення Олександр Косенко випустив на майданчик п’ятого польового, і це допомогло скоротити різницю у рахунку. Петро Шотурма вдало скористався розіграною більшістю, але вирвати бодай нічию українці не зуміли. Тож, 2:3 – збірна України поступається у своєму першому матчі на Євро-2022.

23 січня підопічні Олександра Косенка зіграють з Сербією. Початок матчу о 15:30 за Києвом.

Нідерланди – Україна – 3:2 (0:1)
Голи:
 Саадуні (22), Атаібі (24), Бузамбу (30) – Зварич (1), Шотурма (37)
Нідерланди: Кейк – Саадуні (к), Аттаібі, Буюзан, Мартінус – Сант-Юсте, Велсебур, Моссауі, Бузамбу – Ель-Ганнуті, Ван ден Ейден, Молькарай – Де Віт.
Україна: Ципун – Чернявський, Корсун, Зварич, Шотурма (к) – Разуванов, Сірий, АбакшинРадевич – Педяш, Фаренюк, Журба, Лебідь – Савенко.
Попередження: Моссауі (26)

Відеоогляд матчу:

https://www.youtube.com/watch?v=eHHagZGo_Po

За матеріалами АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *