Команда Городенки перемогла у Кубку Соборності-2022

Футбол

У Чорткові відбувся V традиційний турнір з мініфутболу серед команд міських рад присвятчений Дню Соборності України.

Сьогодні, 21 січня, у Чорткові на полі зі штучним покриттям на стадіоні «Харчовик» проходив V традиційний турнір з мініфутболу серед команд міських рад, присвячений Дню Соборності України. У нашому місті гостювали команди із Тернополя, Чернівців, Івано-Франківська, Хмельницького, Городенки, Кам’янця-Подільського, а також Збірна міських голів України.

Найсильнішими у своїх групах виявились команди із Чернівців, Городенки, Івано-Франківська та Збірна міських голів. І якщо у першому півфіналі колектив міської ради Івано-Франківська без особливих проблем розібрався зі Збірною мерів – 2:0, то між Чернівцями та Городенкою пристрасті вирували до останньої секунди. Закінчивши внічию 2:2, по пенальті пані Фортуна була прихильнішою до команди з Покуття, отож – Городенка у фіналі.

У матчі за «бронзу» – третє місце – зійшлись Чернівці та Збірна міських голів. Останнім довелось аж п’ять разів витягувати «круглого» із сітки власних воріт, натомість жодного разу не розписавшись у воротах чернівчан.

Фінал – вершина драматизму. Як мінімум через те, що, як і минулого року, Івано-Франківськ протистояв своїм землякам із Городенки. Більше того, основний час зустрічі теж завершився аналогічним результатом – непоступливим 1:1. І вдруге поспіль точнішими у серії пенальті були гравці із Городенки. Івано-франківські футболісти ж один раз пробили у стійку, ще один удар парирував голкіпер. 1:3 по пенальті та кубок чемпіонів знову їде до Городенки.

Чортківська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *