Як стати учасником гемблінг-партнерки?

Інші

Все починається з реєстрації, вибору офферу та моделі співпраці. Досвідчені веб-майстри можуть використовувати ті інструменти, які ніколи їх не підводили, тоді як новачкам доведеться покопатися в новій інфі.

Гемблінг-партнерка

Нехай запускати афіліат-партнерку ще не стало трендом, але майже кожна легально працююча компанія, пов’язана з ринком азартних онлайн-розваг, вже має власну партнерську програму. То чому ж так вигідно працювати з гемблінг-партнерками? Поїхали.

Багато веб-майстрів відразу ж починають з визначення партнерської програми, щоб зрозуміти для себе, з чим вони мають мати справу. Адже партнерська програма, формат ділового співробітництва між рекламодавцем та афіліатом, відноситься до довгострокового партнерства, інакше не вийде. Якщо ж вибирати з різноманітності вертикалей саме гемблинг партнерскую программу, то йдеться про співпрацю з компанією, яка надає такі послуги, ніяк інакше.

Початок співпраці: що потрібно знати?

Будь-яка співпраця починається з вивчення умов партнерства та вступу до програми як нового учасника. Щоб стати повноцінним учасником партнерської програми, афіліат необхідно пройти обов’язкову процедуру реєстрації. Потім потрібно вибрати відповідний оффер, щоб зміцнити фінансове становище, а не навпаки.

Разом з оффером новий учасник партнерської програми отримує і унікальне партнерське посилання, за яким і визначають кількість переходів. У такий спосіб можна оцінити, наскільки добре виконана робота учасником партнерки.

Перевагою співпраці з компанією через партнерську програму є надання доступу до повноцінного пакету рекламних матеріалів та продукції. Надані реклами можна сміливо використовувати для залучення нових користувачів. Але головною умовою користування пакетом рекламної продукції є заборона внесення змін. У разі виникнення складнощів завжди можна звернутися до менеджера партнерки. І якщо є необхідність у внесенні змін, щоб позбавити компанію негативного впливу на її імідж, краще змінювати інформацію централізованим шляхом — через менеджера партнерської програми.

Але афіліату доступні не тільки рекламні матеріали, але й інші інструменти, у тому числі програми та різні трекери. Користуватися ними він може на свій розсуд, головне, щоб це принесло користь компанії та, звичайно, її учаснику та новому користувачеві.

Розміщувати партнерське посилання можна у блозі, на власному сайті або онлайн-ресурсах партнерів. Підійдуть для реалізації цього завдання і соціальні мережі та тематичні форуми. Досвідчений веб-майстр має готовий список сайтів, де він може розмістити робоче партнерське посилання. Під забороною можуть опинитися деякі сайти, у тому числі розповсюджують порнографічну продукцію. Але не всі компанії пропонують список заборонених сайтів. Тому слід уважно вивчити умови співпраці.

Виплата заробітку за цільову дію здійснюється за різними моделями, зокрема Revenue Share (RevShare), СРА. Хоча все частіше партнерська програма працює за змішаною моделлю, або Hybrid.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *