“Ураганівці” викликані на збори юнацької збірної України

Футзал

На “синьо-жовтих” очікують два поєдинки в Іспанії.

Головний тренер юнацької збірної України (U-19) Віталій Одегов визначив виконавців, викликаних на матчі проти Іспанії, які 15-16 лютого відбудуться у місті Лас-Росас. Приємно, що до табору збірної увійшли п’ятеро гравців “Урагану-2-КФВ”  – голкіпери Микола Гуйван та Микола Хомяк, а також універсали – Олександр Дичук, Андрій Британ та Андрій Ткачук

Склад збірної України U-19:
Воротарі:
 Микола Хомяк, Микола Гуйван (обидва – «Ураган-2-КФВ»), Дмитро Дяченко («Кардинал-Рівнестандарт»)
Універсали: Ростислав Семенченко («CLUST»), Артем Щур («Славута»), Давид Калашник («Viva Cup»), Сава Лутай («Гурнік», Польща), Ярослав Квасній («Енергія»), Дмитро Скибчик, Максим Малиновський (обидва – «Кардинал-Рівнестандарт»), Олександр Сметаненко (АФФК «Суми»), Олександр Дичук, Андрій Британ, Андрій Ткачук (всі – «Ураган-2-КФВ»).

Додамо, що перед матчами в Іспанії команда з 12 по 14 лютого проведе навчально-тренувальний збір у Броварах, а після – вирушить на товариські поєдинки.

Також стало відомо, що матч 10-го туру Першої ліги “Енергія-2” (Львів) – “Ураган-2-КФВ” у зв’язку з НТЗ юнацької збірної перенесений з 12-го лютого на 1 березня поточного року.

Пресслужба НФК “Ураган” за матеріалами АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *