Зустріч після Євро. Ураган – ХІТ – 3:1

ТОП Футзал

“Дракони” впевнено перемагають вдома конкурентів та виходять на другу позицію в таблиці.

Центральний матч Parimatch Екстра-ліги відбувся в Івано-Франківську, де зійшлись претенденти на найвищі місця поточного сезону – “Ураган” та столичний “ХІТ”. Зі стартових хвилин “дракони” показали хто в домі господар, повністю прибравши ініціативу до своїх ніг. Найбільша гострота в дебюті йшла від Абакшина, який спочатку влучив у стійку, а згодом з убивчої позиції пробив повз. Відповідь киян не змісила себе довго чекати. Поночовний ближню дуель Колтку програв, а Школьний з кількох метрів пробив над воротами. Далі всю свою воротарську майстерність продемонстрував Литвиненко, який тричі рятував після ударів Михайла Грицини, Коваля та Абакшина. Згодом арбітри “проспали” взяття воріт, коли м’яч після рикошету від Літвінова ПОВНІСТЮ (!) перетнув лінію воріт. Арбітр з Харкова Олексій Фесенко спочатку показав на центр, а згодом, очікуючи підтвердження від колеги Євгена Динніка, прийняв незрозуміле рішення продовжити гру під цілковитий подив як гравців на майданчику, так і вболівальників на трибунах. Навіть такі незрозумілі дії “людей в чорному” не змусили господарів збавити оберти, тож під завісу тайму франківці відкрили лік голам. Після розіграшу кутового Фаренюк відірвався від опонентів та забивав вже у порожній кут воріт – 1:0!

Другу половину гри більш активно розпочали гості. З вигідних позицій Лебідь та Боргун пробили повз рамку воріт, а Чернявський випробував на міцність голкіпера. “Дракони” відповіли результативно. Якщо після ударів Кордоби та Абакшина вдало зіграв Литвиненко, то ефектна підсічка від Михайла Грицини стала недосяжною для стража воріт – 2:0. Наприкінці матчу кияни перейшли на гру з п’ятим польовим, а Фаренюк ударом зі своєї частини майданчику збільшив перевагу господарів – 3:0. Втім, останнє слово у матчі було за “ХІТом” – після прострілу Поночовного м’яч по-зрадницьки зустрівся з Кордобою і затріпотів у сітці. У підсумку, 3:1 – “Ураган” переможно розпочинає третє коло Рarimatch Екстра-ліги.

“Ураган” Івано-Франківськ – “ХІТ” Київ – 3:1 (1:0)
Голи: 
Фаренюк (19, 39), Мих. Грицина (32) – Кордоба (40, аг)
“Ураган”: Колток (в, к) – Мик. Грицина, Кордоба, Радевич, Фаренюк – Мих. Грицина, Коваль, Швед, Абакшин – Шеремета, Масевич, Моспан – Левандівський (в), Кардаш (в). Головний тренер: Максим Павленко.
“ХІТ”: Литвиненко (в) – Педяш, Журба (к), Чернявський, Сірий, Школьний – Літвінов, Боргун, Лебідь, Жук, Кібиш, Поночовний, Ліфер – Сухов (в). Головний тренер: Євген Ривкін.
Попередження: Фаренюк (22) – Чернявський (37)

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *