“Ураган” організував благодійний аукціон на підтримку ЗСУ

Футзал

Народний футбольний клуб “Ураган” з Івано-Франківська організував благодійний аукціон на підтримку Збройних сил України. Лотами аукціону є ігрові футболки капітана та ексгравця команди. Докладніше про ініціативу Суспільному розповів прессекретар НФК “Ураган” Андрій Мокляк.

“Ми розуміємо, що зараз — такий час, коли потрібно допомагати. Наразі команда не тренується, тому кожен з нас намагається якомога більше допомогти: хтось волонтерить, хтось служить на благо Батьківщини. Ми проводимо благодійний аукціон”, — розповідає Андрій Мокляк.

З його слів, зараз у межах аукціону розігрують дві футболки. Одну надав капітан “Урагану” Роман Колток.Футзальний клуб "Ураган" з Івано-Франківська організував благодійний аукціон на підтримку ЗСУ

“Ця футболка — з дебютного для Романа Матчу зірок-2021. Для нього — це знакова футболка, адже він тоді вперше взяв участь у цьому Матчі й вирішив так допомогти. Своїм прикладом він показав: “Давайте, хлопці, доєднуйтеся!” — каже прессекретар “Урагану”.

Читайте також: “Хочу допомогти нашим військовим”. Футзаліст “Урагану” виставив на продаж дві золоті медалі

Друга футболка — ексгравця “драконів”, гравця національної збірної України Миколи Микитюка. Вона — із Матчу зірок-2019 і з автографом футзаліста.Футзальний клуб "Ураган" з Івано-Франківська організував благодійний аукціон на підтримку ЗСУ

“Зараз хлопці мені скидають й інші лоти, але ми розподілятимемо їх, щоб не все одразу”, — каже Андрій Микитюк.

Аукціон триватиме до 2 квітня. Щоб придбати футболку, потрібно запропонувати свою ціну у коментарях під дописами про аукціон на сторінках “Урагану” у Facebook та Instagram. Стартова ціна — 500 грн. Крок ставки аукціону — довільний. Усі гроші перекажуть на підтримку Збройних сил України.

Суспільне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *